2017-01-20 15:54

SPORT


Cristi Borcea: “Sunt la un pas de moarte”. Preşedintele executiv recunoaşte că are mari probleme de sănătate

 |  18:19
Cristi Borcea: “Sunt la un pas de moarte”. Preşedintele executiv recunoaşte că are mari probleme de sănătate

Intratîn mod voit într-un con de umbră la Dinamo în ultimele şase luni, Cristi Borceaa vorbit despre probleme sale de sănătate provocate de mercurul din organism,iar în acest moment nu a găsit nici un leac.

“Amfost săptămâna trecută la un doctor în România, pentru analize. Analizele auscos la iveală faptul că am mult mercur în organism. Cantitatea este de 5-6 orimai mare decât normalul”, a povestit Borcea pentru portalul stl.ro. Deşi a fostîmpreună cu soţia sa la mai mulţi medici, se pare că în cazul său lucrurile seagravează pe zi ce trece. “A fost la o vindecătoare celebră din Serbia. Facetratament şi cred că se va face bine. La Mihaela, mercurul este în regresie. Lamine, înaintează şi cred că este prea târziu”, a mai spus acesta, adăugând că “îmiplace să cred că nu am fost otrăviţi de cineva. Adică, sper să nu fie vorba deasta. Practic, sunt la un pas de moarte”.

Pentruprima oară, preşedintele executiv al câinilor a anunţat că estedispus să renunţe la acţiunile pe care le deţine la gruparea din Ştefan celMare pentru a se dedica exclusiv familiei. “Mi-au zis doctoriică dacă mercurul ajunge la creier, nu mai e nimic de făcut. Sunt un om mort! Deasta, vreau să mă retrag. Am copii de crescut! Vreau să mă retrag, şi dinfotbal, şi din viaţa socială. Nu îmi mai trebuie nimic. Vreau să fiu alături decopiii mei şi de soţia mea, cât mai pot”, a dezvăluit acesta. Borcea va pleca în următoarea perioadă în Statele Unite aleAmericii pentru a încerca un nou tratament. “Doctorii îmi vor schimba sângele, trebuie să fac asta la fiecare trei luni”, aconchis şeful lui Dinamo.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-07-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image