2018-12-19 12:00


Cristian Petre: În meciul cu CFR Cluj se juca polo şi nu fotbal

 |  08:59
Cristian Petre: În meciul cu CFR Cluj se juca polo şi nu fotbal

Antrenorul secund al formației Astra Giurgiu, Cristian Petre, a declarat, sâmbătă seara, că în meciul cu CFR Cluj din Supercupa României, la un moment dat, se juca polo şi nu fotbal, în condiţiile în care a plouat torenţial la Cluj-Napoca.

"Eu am spus la un moment dat că acest meci nu mai trebuie să continue. I-am spus lui Marcel Bîrsan (n.r. — arbitrul de rezervă). Efectiv era polo pe teren, nu mai se mai putea juca fotbal. Probabil că nu s-a întrerupt pentru că era o situație complicată, trebuia să mai stăm o seară aici la hotel. Mâine e finala Cupei Ligii, deci erau multe probleme și se complica puțin situația. Așa că au preferat să se termine meciul în această seară", a afirmat Cristian Petre, care a condus formația Astra de pe bancă în absența antrenorului principal Marius Șumudică, suspendat, transmite Agerpres.

Acesta a mai spus că victoria din Supercupa României va da moral echipei Astra în meciurile cu Dinamo și FC Copenhaga.

"Suntem extrem de bucuroși pentru acest trofeu câștigat. A fost un meci extrem de greu, starea terenului a fost OK în prima repriză, dar în a doua, pe această ploaie torențială, era normal că hazardul își va pune amprenta pe desfășurarea meciului. Era clar că cel care va greși primul va pierde acest meci. Nu am făcut-o noi. Am pus presiune pe fundașii adverși și spre final am reușit să dăm lovitura și să câștigăm Supercupa. E un trofeu major în vitrina clubului nostru, ne dă și moral înaintea meciului cu Dinamo, dar mai ales cel cu FC Copenhaga (n.r. — adversara din turul trei preliminar al Ligii Campionilor)", a precizat antrenorul secund, Cristian Petre. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-17
Citeste si:
Vasile Miriuță: Am făcut o greșeală copilărească şi am pierdut Supercupa României
VIDEO. Astra Giurgiu a învins CFR Cluj şi a câştigat Supercupa României

TAGURI: cristian petre, meci, cfr, cluj, joaca, polo, nu, fotbal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...