2017-01-17 12:54

SPORT


Cristian Ciocan luptă pentru centura WBC Inter-Continental

 |  16:52
Cristian Ciocan luptă pentru centura WBC Inter-Continental

Peste cinci săptămâni, cel mai în vogă pugilist român la categoria grea, Cristian Ciocan, va lupta la Hamburgcu Danny Williams pentru centura WBC Inter-Continental. Britanicul este cel care în 2004 a realizat o mare performanţă în boxul mondial, după ce l-a făcut KO în repriza a patra pe celebrul Mike Tyson.

După ce Universum a intrat în colaps, pugilistul originar din Pechea a semnat cu promotorul Erol Ceylan, iar acest pas îl va duce cu siguranţă în fruntea boxului mondial. Pentru cel poreclit Christian Hammer, în vârstă de 24 de ani, duelul cu Danny Williams reprezintă cel mai important meci din cariera sa la profesionişti, care însumează până acum nouă victorii. În 2005, românul a fost campion mondial la box amator (juniori).

În altă ordine de idei, multiplul campion naţional la categoria 91 kg, Petrişor Gănănău, este primul român invitat să participe la competiţia de debut din 2012 a turneului Bigger Better, care va avea loc la Burgas în Bulgaria, pe 24 februarie. În caz că românul va câştiga turneul, acesta va primi un cec în valoare de 15.000 de dolari şi un loc în ultimul act de la finalul acestui an.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-02

TAGURI: Cristian ciocan, centura, wbcComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image