2019-02-23 02:52


CSM București are un nou ANTRENOR. Acesta le-a mai pregătit pe “tigroaice”. Ce OBIECTIV are

 |  16:21
CSM București are un nou ANTRENOR. Acesta le-a mai pregătit pe “tigroaice”. Ce OBIECTIV are

Oficialii lui CSM București au negociat în ultimele zile cu mai mulți antrenori, printre care Thomas Ryde, Gustav Gjekstad și Per Johansson, însă ultimul a fost cel norocos. El a mai antrenat campioana României și anul trecut, cu care a terminat pe locul 3 Final Four-ul Ligii Campionilor.

Dacă dinspre gruparea bucureșteană încă nu a a venit o confirmare oficială, Per Johansson a dezvăluit în presa din Suedia că a semnat deja contractul cu CSM. În primă fază, înțelegerea este până în vară, dar dacă lucrurile merg foarte bine în această perioadă, contractul va fi prelungit pe încă un an.

”Există puţine ocazii pentru un antrenor să câştige Liga Campionilor. CSM Bucureşti este unul dintre cele mai bune cluburi din lume. Orice altceva decât medalia de aur în Liga Campionilor este un eşec. Nimeni nu ascunde asta în România. Pentru a primi şansa de a dansa din nou pe cea mai importantă scenă am decis să accept oferta de la CSM. Când mi s-a spus că am ocazia să-mi aduc întreaga familie în România, am simţit că este o misiune pe care nu pot să o refuz”, a declarat Per Johansson, actualemte selecţioner al naţionalei din Muntenegru.

CSM Bucureşti va juca în sferturile Ligii Campionilor cu Metz Handball, pe 6 aprilie acasă şi pe  15 aprilie în deplasare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-21

TAGURI: per johansson, antrenor, csm bucuresti, handbal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LILIAN NIKKY
24 Mar 2018

Numele meu este lilian N. Aceasta este o zi plină de bucurie a vieții mele, din cauza ajutorului pe care Dr. Saguru mi-a oferit-o ajutându-mă să-mi recuperez fostul soț cu magia și dragostea lui. am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de teribil pentru că soțul meu mă înșela într-adevăr și căuta un divorț, dar când am întâlnit e-mailul Dr.saguru pe internet despre modul în care a ajutat atât de mulți oameni să-și primească ex și ajută la stabilirea relației. și face ca oamenii să fie fericiți în relația lor. i-am explicat situatia mea si apoi caut ajutor, dar spre cea mai mare surpriza mea mi-a spus ca ma va ajuta cu cazul meu si aici sarbator acum pentru ca sotul meu sa schimbat complet pentru totdeauna. El vrea mereu să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezența mea. Mă bucur foarte mult de căsnicia mea, o mare sărbătoare. Voi continua sa depun marturie pe internet pentru ca Dr.saguru este cu adevarat o adevarata vrajitoare. VĂ RUGĂM SĂ VĂ RUGĂM AJUTAȚI DOCTOR SAGURU ACUM ACUM VIAȚI EMAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau +2349037545183 El este singurul răspuns la problema dvs. și vă face să vă simțiți fericiți în relația voastră. 1 LOVE SPELL 2 CÂȘTIGĂȚI BACK EX 3 FRUCTE DE FEMEI 4 PROMOȚIE SPELL 5 SPELL DE PROTECȚIE 6 SPELL BUSINESS 7 SPELL GOOD JOB 8 LOTTERY SPELL și SPELL CASE.
Random imageUltimele stiri
loading...