2018-09-24 12:46


CSU CRAIOVA. Doar trei etape de suspendare pentru Thaer Bawab!

 |  19:16
CSU CRAIOVA. Doar trei etape de suspendare pentru Thaer Bawab!
Florentin Dincă

Are talent cu carul, cu mult peste ceea se găseşte prin Liga 1, însă gestul său intenţionat din finalul meciului cu Viitorul, când a intrat la rupere, cu crampoanele în spatele genunchiului adversarului său (Vlad Achim), îi şterg toate meritele ioradanianului Thaer Bawab. Şi totuşi, vârfului lui CSU Craiova a scăpat ieftin, chiar foarte ieftin, cazul său fiind tratat cu blândeţe exagerată de către Comisia de Disciplină din cadrul FRF.

Trei etape de suspendare, plus o penalitate financiară de 50 de milioane de lei vechi, a primit Bawab, conform lpf.ro. Astfel, după ce a stat în tribune la meciul cu ACS Poli Timişoara, atacantul va mai rata partidele cu Steaua (deplasare) şi cu FC Voluntari (acasă). Pe de altă parte, cel mai valoros jucător al lui FC Voluntari, Hamed Kone, a fost şi el suspendat o etapă, în urma eliminării din finalul partidei cu Dinamo, şi va absenta astă-seară din trupa lui Gigi Mulţescu, la Giurgiu cu liderul Astra.

Totodată, Covaciu Valentin, antrenorul cu portarii la Astra, a fost suspendat pentru două jocuri și a primit o penalitate de 320 lei în urma eliminării de pe bancă la partida cu Steaua.

Foto: captură DigiSport


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-12-02

TAGURI: thaer bawab, craiova, suspendare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...