2017-01-24 05:05


Cu cine se bate Bute?

 |  16:40

Succesul lui Lucian Bute în faţa lui Glen Johnson a fost deja dat uitării. Acum toţi ochii sunt aţintiţi asupra viitorului adversar al pugilistului român. Foarte probabil el va fi ales între finaliştii SuperSix, Carl Froch şi Andre Ward.

Născut în Marea Britanie, Froch (34 de ani) are un palmares de invidiat, 29 de meciuri, 28 de victorii (20 KO), o înfrângere, împotriva lui Mikkel Kessler, nici o remiză. În luna iunie a acestui an, Froch, cel poreclit “Cobra”, l-a învins chiar pe Glen Johnson, prin decizie, însă mult mai greu decât a făcut-o Bute. Un alt adversar comun al celor doi a fost Brian Magee, pe care Froch l-a făcut KO în penultima repriză. “Va fi vai de Bute dacă va nimeri în calea mea. Vă jur că nu va rezista 12 runde. Bute este un pugilist supraestimat. El nu a bătut pe nimeni până acum. Eu am boxat cu Kessler, Abraham, Dirrell şi Jean Pascal. Bute cu nici un nume”, a spus Froch.

De partea cealaltă, Andre Ward este neînvins la supermijlocie. Are 24 de victorii în tot atâtea meciuri, iar 13 dintre ele le-a terminat înainte de limită. Născut în San Francisco, Ward a bătut şi el nume mari ca Artur Abraham sau Mikkel Kessler, dar a întâlnit şi adversari pe care i-a răpus şi Bute. Pe Sakio Bika şi Edison Miranda i-a învins la puncte, pugilişti de care românul a trecut fluierând.

Chiar dacă pe 17 decembrie, în finala SuperSix, Ward va ieşi câştigător, bossul Interbox, Jean Bedard, susţine că Froch are şanse mai mari să îl întâlnească pe Bute, deoarece englezul ar accepta să se bată în SUA, chiar şi pe un onorariu mai mic decât cel solicitat de Andre Ward.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-08-13Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image