2018-12-10 04:07


CUPA ROMÂNIEI. Mâine începe faza semifinalelor

 |  19:01
CUPA ROMÂNIEI. Mâine începe faza semifinalelor

Un duel aşteptat de 21 de ani ar putea avea loc pe 25 maila Braşov. Dinamo şi Steaua au ocazia să joace din nou o finală de CupaRomâniei, ultima disputându-se imediat după Revoluţie, în 1990, când roş-albiis-au impus cu un incredibil 6-4. Bineînţeles, finala mult visată va avea locdoar dacă cele două formaţii vor trece de Bistriţa, respectiv Braşov.

Trupa lui Andone va da piept în această seară de la ora20.45, în prima manşă, cu Gloria Bistriţa, în deplasare, iar mâine, de laaceeaşi oră, Steaua va întâlni pe teren propriu FC Braşov, în faţa căreia s-aînclinat acum două săptămâni chiar pe Ghencea.

Până la jocul din mai, granzii Capitalei vor juca înderby-ul etapei a 28-a, programat luni. "Numă gândesc la partida cu Dinamo, de abia după meciul cu Braşovul mă voi gândila el, atunci când voi vedea pe ce jucători mă pot baza. Meciul de Cupă cu Braşovul va fi diferit faţăde cel din campionat. Visez la o finală de Cupă, indiferent cu cine. Mi-aş dorimai mult să o câştig pe cea din campionat şi pe urmă vom vedea ce va fi şi înCupă”,a spus tehnicianul Sorin Cârţu, care i-a reprimitîn lot pentru acest meci pe rebelii Bonfim şi Ricardo. Returul semifinalelor arurma să se joace pe 11 mai, ora exactă nefiind încă stabilită.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-10-25
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...