2018-12-10 04:07


Cursele extreme revin cu o super-etapă de off-road la Târgoviște

 |  17:03
Cursele extreme revin cu o super-etapă de off-road la Târgoviște

Trofeul CORB44 Adeventure Days, care va conta pentru cea de-a șasea etapă a Campionatului Național de Off-Road organizată sub egida FRAS, se va desfășura în acest week-end, în jurul orașului Târgoviște, iar la start se vor prezenta cele mai bune echipaje ale sezonului.

Competiția este împărțită pe 3 zile pline de aventură pe întreg cuprinsul județului Dâmbovița, traseele însumând nu mai puțin de 600 de kilometri de teren accidentat. La start vor fi prezente și 8 sportive, printre care și Magda Danciu, cea care anul trecut a devenit vicecampioană națională la clasa Standard. De asemenea, campionul național en-titre Andi Vișoiu va fi prezent la cursă împreună cu navigatorul surpriză din acest sezon, nimeni altul decât fiul său în vârstă de 16 ani, aceștia vizând din nou trofeul suprem la clasa regină, Extrem.

Parcul tehnic va fi amenajat în zona Pieței Tricolorul, astfel că fanii automobilismului sportiv vor avea ocazia să admire de aproape coloșii pe patru roți care vor urca cele mai abrupte pante și vor traversa cele mai dificile trasee. Startul oficial se va da vineri, de la ora 9:45, chiar din Piața Tricolorul, de unde mașinile vor pleca în aventură. Sâmbătă, pe lângă concurs, fanii vor avea parte de și un test drive cu simpaticul vehicul FreeWheel Monster.

Confruntările monștrilor pe patru roți se vor da la trei clase, Standard, Open și Extrem, iar spectatorii vor avea ocazia să trăiască, din postura de copilot, contra cost, senzația oferită de o mașină de offroad în mijlocul competiției. Toți banii rezultați în urma acestor off-road taxi vor fi donați fundației Make a Wish, la fel ca și o parte din încasările pentru taxa de participare.

Evenimentul este organizat de Clubul Off Road București (CORB44) în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgoviște, Institutuția Prefectului Dâmbovița și Consiliul Județean Dâmbovița, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-08

TAGURI: curse extreme, off-road, targoviste, trofe, corb44 adventure days
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...