2018-07-18 06:14


UPDATE. Curtea de Apel a anulat decizia CEx. al FRF în cazul dezafilierii Univ. Craiova. Ştiinţa poate reveni pe teren

 |  12:54
UPDATE. Curtea de Apel a anulat decizia CEx. al FRF în cazul dezafilierii Univ. Craiova. Ştiinţa poate reveni pe teren

UPDATE, ora 18.45: Preşedintele FRF, Mircea Sandu susţine că această hotărâre este ilegală.

“Decizia CEx şi mai apoi hotărârea Adunării Generale a fost ignorată de doamna judecător. Vom merge mai departe cu apelurile, este un abuz. Este dreptul meu să spun asta, vom ataca decizia în recurs. Momentan, vom pune în aplicare decizia instanţelor, ceea ce a hotărât Adunarea Generală a fost o decizie provizorie. I se dă Craiovei locul în Liga 2, punct. Nu ştiu ce o să se întâmple cu jucătorii. Noi mâine formulăm recursul. Să judece tot fotbalul românesc această judecătoare buclucaşă. Să dea instanţa unde să joace Craiova, să joace pe lună, în Champions League, pe stadionul nou din Bucureşti, să dea Primăria Craiovei toţi banii necesari.Mititelu nu mai are niciun ban, nu mai are cum să continue. El asta vrea acum. Nu va obţine niciodată bani de la noi. Nimeni nu spune că Mititelu nu era programat încă din mai 2011”, a spus Naşu la Sport.ro.

UPDATE, ora 13.27: “Instanţa dispune anularea punctului 3, nr. 6, din 2011, în ceea ce priveşte excluderea provizorie dictată de Comitetul Executiv. De asemenea, mai dispune suspendarea până la soluţionarea definitivă a efectelor acestei decizii. Decizia este definitivă şi executorie cu recurs în termen de cinci zile”, a anunţat, azi, judecătoarea Diana Bulancea.

 

Decizia magistraţilor poate fi atacată cu recurs, dar este executorie, ceea ce înseamnă că recursul se va judeca cu Universitatea Craiova înscrisă în competiţii. “Craiova poate reveni pe teren. FRF trebuie să se supună legii. Nu există nici o decizie de excludere. Mircea Sandu trebuie să explice pe ce bază a luat această decizie”, a declarat avocatul grupării din Bănie.

 

În 18 aprilie 2012, Fotbal Club U Craiova a contestat la Curtea de Apel Bucureşti decizia de anul trecut a Federaţiei Române de Fotbal de dezafiliere a clubului.

Curtea de Apel Bucureşti a decis să anuleze decizia Comitetului Executiv al FRF privind dezafilierea Universităţii Craiova. Sentinţa poate fi atacată cu recurs în termen de cinci zile.

“Şi ce dacă? Nu am nimic împotrivă. Nu ştiu dacă are licenţă. Dacă are datorii, nu poate să ia licenţa. Nu poate funcţiona”, a declarat la RTV preşedintele LPF, Dumitru Dragomir.

Vom reveni cu amănunte!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-03-26

TAGURI: Universitatea_Craiova, FRF

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri