2017-01-22 10:14

SPORT


„Dacă nu îşi schimbă atitudinea, îl dau afară”

 |  21:00
„Dacă nu îşi schimbă atitudinea, îl dau afară”

Nicky Mitea nu a ştiut să profite la maximum de mâna întinsă în această vară de Valeriu Răchită, tehnicianul găzarilor, iar în momentul de faţă se află foarte aproape de o despărţire de echipa nou-promovată. Tehnicianul nu mai are răbdare cu jucătorul care venea după o pauză de doi ani, iar singura şansă a fostului lăncier e să tragă din greu la antrenamente, dar să-şi pună şi ordine în viaţa personală.

„Am avut o discuţie serioasă cu el. I-am zis că dacă nu îşi schimbă atitudinea, îl dau afară. Nu sunt mulţumit de ce a făcut până acum la Petrolul. Aştept mult mai mult de la el. Ştiu că îi e greu, după doi ani de pauză, dar trebuie să depună şi mai mult efort. Fără sacrificii nu poţi fi fotbalist. Trebuie să fie profesionist, atât la antrenamente, cât şi în viaţa personală. S-a accidentat stupid acum 10 zile. Pentru că am fost şi eu atâţia ani fotbalist, nu îmi dau seama cum se poate accidenta un jucător doar lovind mingea. Nu l-am crezut şi l-am trimis să facă analize amănunţite. Trebuia să încep titular cu el în meciul cu Concordia, iar el s-a rupt în felul ăsta. Nu se poate ca după mai mult de două luni să nu mă pot baza pe el. A jucat doar 8 minute în cinci etape. Nu ştiu câtă răbdare mai am cu el”, a spus pentru „Puterea” Valeriu Răchită.

Fotbalistul se apără

Luat în colimator de antrenorul găzarilor, Nicolae Mitea încearcă să pareze acuzele şi susţine că nu a greşit cu nimic, mai mult decât atât, este satisfăcut de forma sa fizică şi sportivă din acest moment. „Eu chiar am fost accidentat, deşi nu am fost crezut. Am avut o microleziune fibrilară de gradul I şi am fost nevoit să iau o pauză de 7-10 zile. Trebuia să intru cu Chiajna, dar am avut ghinion. Domnul Răchită s-a supărat din cauza asta, dar nu m-am accidentat că am vrut, aşa s-a întâmplat. Cred că se aştepta să revin cât mai repede pe teren, dar să nu uite că eu am stat doi ani pe bară, iar acum trag de mine să revin la forma de altădată. Sunt profesionist la antrenamente, iar în legătură cu viaţa mea privată, consider că nu ar trebui să intereseze pe nimeni. Eu am venit să fac treabă la Petrolul, dar dacă nu ne vom înţelege, ne vom despărţi, nu am ce face. S-ar putea să-şi fi pierdut încrederea în mine, însă eu sunt mulţumit de ce am realizat în aceste două luni şi jumătate”, ne-a declarat fotbalistul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-04-24Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image