2017-01-19 04:19

SPORT


Daminuţă a dat AC Milan pe Baia Mare

 |  17:54
Daminuţă a dat AC Milan pe Baia Mare

Marea speranţă a fotbalului de pe Bega, Cristian Daminuţă, a ajuns rău de tot. Se va bate din această primăvară pentru un loc de titular în liga secundă din România. Jucătorul care a trecut pentru puţin timp şi pe la Dinamo aparţine de celebra grupare AC Milan. Italienii l-au împrumutat acum la FC Maramureş Universitar Baia Mare.

Italienii nu l-au ţinut deloc în ograda lor pe fotbalist, ci l-au împrumutat mereu. Prima dată în liga a patra din Cizmă, la echipa L’Aqila, o echipă regională. Cum nici măcar aici nu a reuşit să se impună, a fost cedat la FC Tiraspol, însă şi aici a stat mai mereu rezervă.

Noroc cu Romică Buia, antrenorul băimărenilor, care îl cunoştea pe fotbalist de pe vremea când ambii erau la Timişoara. Conducerea clubului de ligă secundă nu a plătit nici un ban pentru aducerea lui Daminuţă, dar nici nu îi va plăti salariul acestuia, el fiind remunerat în totalitate de gruparea italiană. Oficialii români vor achita doar primele de joc, în caz că acesta va participa la victoriile echipei, cât şi cazarea şi masa. La finalul turului de campionat în liga secundă, FC Maramureş UNiversitar Baia Mare ocupă doar locul 11.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-06-13

TAGURI: Daminuta, baia mare, milan, împrumutComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image