2018-12-13 03:46


Dan Petrescu a câștigat Cupa Chinei cu echipa Jiangsu Guoxin-Sainty

 |  16:30
Dan Petrescu a câștigat Cupa Chinei cu echipa Jiangsu Guoxin-Sainty
Florentin Dincă

Dan Petrescu și-a trecut în palmares al doilea trofeu în ultimele șase luni, după ce în vară, antrenorul a câștigat Supercupa României, cu ASA Târgu Mureș (n.r – 1-0 cu Steaua), la singurul meci stat pe banca ardelenilor. Cel poreclit “Bursucul” a câștigat Cupa Chinei, cu echipa Jiangsu Guoxin-Sainty.

Gruparea pe care românul o pregătește din luna iulie 2015 a învins în manșa secundă a finalei formația Shanghai Greenland Shenhua cu scorul de 1-0, în deplasare. Unicul gol a purtat semnătura internaționalului croat de origine braziliană Sammir (109).

În tur, scorul a fost egal, 0-0. Celălalt român al echipei, ex-rapidistul Marius Constantin, a fost titular la Jiangsu, formație care a terminat campionatul abia pe locul 9, dar care este o specialistă a Cupei în ultimii ani.

Acesta este al doilea trofeu din palmaresul clubului, care a mai cucerit Cupa Chinei în urmă cu doi ani. În sezonul trecut, Shandong Luneng Taishan a câștigat Cupa Chinei, după ce a dispus în finală chiar de Jiangsu Guoxin-Sainty cu 4-2 și 1-2.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-29

TAGURI: dan petrescu, cupa, china, jiangsu guoxin sainty
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...