2018-12-10 04:07


De ce şi-a micşorat Simona Halep sânii. Declaraţia jucătoarei!

 |  20:56
De ce şi-a micşorat Simona Halep sânii. Declaraţia jucătoarei!

Subiectul „Sânii Simonei Halep” a fost aprins discutat din 2009 încoace, de când sportiva a decis să-i micşoreze. Prezentă la Roland Garros, unde începe duminică turneul, Simona Halep, care a evitat mai tot timpul subiectul, le-a răspuns jurnaliştior de ce şi-a micşorat sânii.

„În mod obişnuit, refuz să vorbesc despre asta, dar vă pot spune câteva cuvinte. Am avut probleme grave la spate. Am discutat şi cu doctorii şi mi-au zis: 'Te operezi sau te laşi de tenis!' Nu a fost o decizie uşoară, dar am fost nevoită să o iau”, a spus Simona Halep.

În 2009, la doar 17 ani, Halep a luat decizia care a declanşat o campanie în presa tabloidă din Anglia, care o ruga pe Simona să nu îşi micşoreze sânii. Ea i-a micşorat, declarând în urmă cu şase ani pentru Daily Record: „Sânii mă deranjează atunci când joc. Greutatea lor mă deranjează, mă împiedică să mă mişc mai rapid. Nu-mi plac nici în viaţa de zi cu zi, cred că şi dacă n-aş fi fost sportivă tot aş fi făcut operaţia”.

Din punct de vedere al tenisului, Simona a luat decizia bună, an după an ea urcând în clasamentul WTA: 2009, locul 210; 2010, poziţia 81; 2011, locul 53; 2012 locul 47; în 2013 a urcat până pe 11; 2014 a terminat pe 3, unde se află şi în prezent.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-23
Citeste si:
Simona Halep, Roland Garros 2015. Ziua şi ora primului meci

TAGURI: simona, halep, sani, micsorat, de ce si-a micsorat simona halep sanii
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
23 Mai 2015

inseamna ca jocheii ar trebui sa faca si ei o chestie de genul...schimbare de sex...ca sa stea mai bine in saua calului...sa nu se mai tot loveasca la....chestia aia care atarna...si cantaretii la opera daca vor sa cante soprano....trebuie sa se plimbe printr-o piscina de crocodili...se stie ca crocodilul musca exact acolo...
JUCATOR
23 Mai 2015

Se rezolva . Bani se fac cu sacrifici . Are grija Turcangiul sef , care o gidila si o plimba cu avionul . Ii face bine medicamente , hormoni masculini , antrenamente barbatesti . Sportul si performanta , cere staruinta , renuntare la orce placeri , inclusiv sanatate .
CROCODILUL FLAMAND
23 Mai 2015

oricum joaca fantastic...pana la urma treaba ei ce face cu sanii..important e sa castige
JUCATOR
23 Mai 2015

Orce minune tine trei zile
Random imageUltimele stiri
loading...