2017-01-18 01:45

SPORT


Jandarmii promit răzbunare în returul Ligii 1: “De-abia îi aşteptăm pe ultraşi la meciuri!”

 |  21:00
Jandarmii promit răzbunare în returul Ligii 1: “De-abia îi aşteptăm pe ultraşi la meciuri!”

Luptele de gherilă din centrul Capitalei dintre jandarmi şi membrii galeriilor bucureştene nu vor rămâne fără urmări în returul Ligii 1, care va debuta peste o lună. Forţele de ordine nu uită că ultraşii le-au băgat colegii în spitale, şi promit răzbunare la meciurile din campionat.

“Pe mulţi dintre ei i-am filmat la Universitate, îi ştim de pe stadioane, dar îi avem şi în baza noastră de date. De-abia îi aşteptăm să-i prindem la meciuri. Nu e posibil ca jandarmii să fie bombardaţi cu pietre. Unii dintre noi am luat cataroaie în faţă, în spate, ne-au băgat în spitale. Şi ei, suporterii, se vaită că sunt persecutaţi, când doar ei au provocat totul. Am intervenit şi noi la un moment dat, că nu mai puteam suporta”, a declarat pentru “Puterea”, sub protecţia anonimatului, unul dintre jandarmii care aîncercat să păstreze ordinea la Universitate în timpul protestelor de stradă.

Ultraşii se adună iar de Ziua Unirii

Cu ocazia Zilei Unirii, aproximativ 2.000 de ultraşi ai echipelor de fotbal din toată ţara se vor aduna în Capitală să protesteze alături de oamenii de rând. “Acuzele la adresa noastră sunt nejustificate. Jandarmeria este continuatoarea Securităţii şi se foloseşte de metodele de dinainte de 1989. Violenţele de care au vorbit aceştia sunt inventate. Joia trecută am fost 1.000 de ultraşi în Piaţa Universităţii. Gândiţi-vă ce ar fi însemnat dacă era un sâmbure de adevăr în tot ce au spus ei. Sloganul nostru este «dacă noi vom tăcea, pietrele vor cânta». Revendicările noastre sunt să fim ascultaţi, auziţi, păstrarea intactă a patrimoniului, investiţii în sănătate.De Ziua Unirii suporteri din întreaga ţară şi-au anunţat prezenţa în Bucureşti. Va fi un protest paşnic prin scandări şi mesaje. Cerem expres celor care vor veni să asculte de cei care îi coordonează şi să nu se preteze la acţiuni violente. Vom purta însemne distinctive şi sperăm să fie prezenţi vreo 2.000 de fani din toată ţara. Prin această acţiune dovedim că membrii unor rivale pot sta la aceeaşi masă. Am decis să ne unim forţele şi mesajul nostru să se audă clar, fără violenţă”, a declarat Andrei Florin, membru al Asociaţiei Suporterilor Români, dar şi al galeriei dinamoviste.

Foto: Lucian Curelariu


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-28

TAGURI: Jandarmi, ultrasi, meciuri, liga 1, returComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image