2017-01-17 17:16

SPORT


Debut de foc în Liga Europa

 |  21:00
Debut de foc în Liga Europa

Echipele româneşti debutează în forţă în grupele Ligii Europa. Steaua e singura care evoluează pe teren propriu, adică la Cluj, împotriva lui Marica&Co, în timp ce Rapid şi Vaslui au două deplasări infernale, la Tel Aviv cu Hapoel, respectiv la Roma, cu Lazio. Dacă ne-am lua după Mitică Dragomir, care susţine cu tărie că toate echipele noastre vor obţine rezultate bune, ar fi simplu, însă în realitate duelurile sunt extrem de dificile.

LAZIO - FC VASLUI, ora 20.00, Sport.ro

La prima vedere, moldovenii au o misiune imposibilă în faţa romanilor, însă trebuie să profite de faptul că tehnicianul gazdelor, Edy Reja, are de gând să odihnească jumătate din echipă. Din păcate, sau poate din fericire pentru Hizo, internaţionalul Radu Ştefan nu poate juca la Lazio din cauza unei accidentări. Pe lângă acesta, italenii îi vor odihni pe unul dintre Klose sau Cisse, dar şi pe portarul Bizzari şi pe jucătorii de câmp Dias, Ledesma şi Cana. Veniţi în Italia cu un moral excelent după victoria din campionat cu Dinamo, vasluienii trebuie să recupereze cele două zile de odihnă pe care adversarii le au în plus. “Plecăm din postura de outsideri, asta nu înseamnă că renunţăm la luptă. Toate echipele din grupă sunt de Liga Campionilor, dar tot ne gândim la primăvara europeană”, a spus finanţatorul Adrian Porumboiu. FC Vaslui: Cerniauskas - Milanov, Constantin, Farkaş, Milisavljevic - Pavlovic, Costin - Adailton, Wesley, Sânmărtean - Temwanjera.

STEAUA - SCHALKE, ora 22.00, PRO TV

Umilinţa de la Mediaş a adus furtuna la Steaua. Gigi Becali a pus la zid mai mulţi jucători, în special pe Martinovic, pe care nu îl vom mai vedea curând în primul 11. În lipsă de alte soluţii pe dreapta, Levi îl va introduce din primul minut pe Emeghara, jucător care a revenit de curând la Steaua. O altă apariţie de marcă printre titulari va fi cea a lui Florin Gardoş. De altfel, antrenorul israelian se gândeşte să schimbe cuplul de fundaşi centrali, iar în meciul cu Schalke lângă Gardoş va fi introdus Galmaz. Nici nemţii nu stau bine la capitolul psihic, după ce au pierdut în campionat la Wolfsburg. Din poartă va lipsi titularul Fahrmann, în timp ce Marica va fi cel mai probabil rezervă, în avanposturi urmând a juca Raul şi Huntelaar. Steaua: Tătăruşanu - Emeghara, Galmaz, Gardoş, Latovlevici - Bourceanu, Brandan - Tatu, Prepeliţă, Tănase - M. Costea.

HAPOEL - RAPID, ora 20.00, PRO TV

Îm mod normal, dacă îţi doreşti puţin, nu obţii nimic. Cu acest gând au plecat giuleştenii în Ţara Sfântă pentru disputa cu Hapoel, iar vorbele lui Răzvan Lucescu clar spre asta duc: “Dacăse va termina la egalitate ar fi un rezultat pozitiv pentru noi”. Antrenorul Rapidului are mari bătăi de cap în privinţa echipei pe care o va trimite în teren, deoarece nu ştie dacă se poate baza pe Rui Duarte, Deac, Apostol şi Teixeira. Chiar dacă toţi cei enumeraţi au făcut deplasarea, ei au şanse minime să joace. Adversarii alb-vişiniilor nu s-au îmbătat cu apă rece după ultimul succes din campionat, 1-0 cu Beitar, şi sunt precauţi în privinţa duelului cu Rapid.“Dacă nu facem un meci bun, Rapid ne va pedepsi. Cupele europene reprezintă cu totul altceva faţă de un joc de campionat. E clar că nu e nici o legătură între ce a fost cu Beitar şi ce va fi cu Rapid”, a declarat antrenorul gazdelor, Dror Kashtan. Rapid: Coman - Creţu, M. Antonio, Burcă, Bozovic - Grigore, Alexa - Roman, Grigorie, Herea - Pancu. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-07-02Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image