2018-11-16 11:58


DERBY. Reghe se mulţumeşte cu un egal, Ando vrea victoria

 |  15:07
DERBY. Reghe se mulţumeşte cu un egal, Ando vrea victoria
Florentin Dincă

Ioan Andone şi Laurenţiu Reghecampf au prefaţat derby-ul de miercuri seară dintre Dinamo şi Steaua, contând pentru etapa a 18-a a Ligii 1. Chiar dacă în clasament este la opt puncte în spatele marii rivale, antrenorul câinilor este optimist şi spune că echipa sa va câştiga meciul de pe Arena Naţională (ora 20.30, DigiSport, DolceSport, Look). Ba chiar a şi indicat omul partidei, pe Harlem Gnohere, atacant care este şi î atenţai Stelei pentru un transfer încă din această iarnă.

De partea cealaltă, Reghe este mai ponderat, şi susţine că s-ar mulţumi şi cu o remiză împotriva lui Dinamo, echipă în faţa căreia nu a cunoscut înfrângerea atât timp cât a fost antrenor pe banca roş-albaştrilor. De altfel, ultimele meciuri între cele două echipe s-au terminat la egalitate, iar ultima victorie aparţine “câinilor”, 3-1, în sezonul trecut, în campionat, atunci când antrenor în Ştefan cel Mare era Mircea Rednic.

"Întotdeauna este un meci cu o încărcătură foarte mare, urmărit de foarte mulți fani, cu o atmosferă frumoasă pe stadion, una în care jucătorii își doresc mereu să evolueze. Mă mândresc cu faptul că nu am niciun eşec contra lui Dinamo pe banca Stelei, de asta merg la muncă în fiecare dimineață. Sper ca și acum să nu pierdem, să încercăm să câștigăm și să avem cât mai multe puncte față de locul doi. Rezultatele Stelei împotriva lui Dinamo sunt pozitive. Și un egal este bun, depinde de fiecare meci în parte. Ambele echipe vor să câștige, sunt motivate, nu trebuie să faci nimic în plus, așa că nu e o problemă că avem 7 meciuri fără victorie în faţa lor. Nici Dinamo nu ne-a învins. Au o echipă foarte bună, poate câștiga Dinamo, poate câștigăm noi, ceea ce ne dorim foarte mult. Ei au câștigat la Astra, au jucători foarte buni, echipă foarte bună", a declarat Laurenţiu Reghecampf.

"Ne aşteaptă un meci greu, toţi ştim ce înseamnă un Dinamo-Steaua. Aşteptăm mulţi suporteri la meci, trebuie să ne susţină necondiţionat. Cred că putem câştiga pe merit acest meci, avem un grup bun. L-am construit greu, dar grupul joacă. Important e să marcăm. Avem o mică problemă cu Penedo şi poate mâine o să-l vedeţi pe teren sau dacă nu pe bancă. E important să nu primim gol. De marcat, vom marca.Dacă aş fi în locul lui Rotariu şi Gnohere (n.r – jucători în atenţia lui Becali, cel puţin la nivel declarativ), m-ar ambţiona astfel de declaraţii. Ei ştiu că nu pot ajunge niciodată acolo. Cred că Roti nu va ajunge acolo, e încă tânăr. Astea sunt invenţii ale lui Gigi Becali. Nu cred că pe 'Bizon' îl motivează sau nu că dă gol Stelei. El cred că nici nu ştie ce înseamnă un Dinamo-Steaua. Dacă intră mâine, cred că le dă trei goluri", a spus şi Ioan Andone.

Miercuri va fi cel de-al 12-lea mare derby pentru ambii antrenori. Meciul din tur dintre cele două rivale a fost primul direct între Andone şi Reghecampf și s-a terminat nedecis, 1-1, prin reuşitele lui De Amorim şi Rotariu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-11-29

TAGURI: dinamo, steaua, derby, ioan andone, laurentiu reghecampf
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...