2018-12-19 03:29


''Derby de România'' se va juca a doua zi de Paşte!

 |  14:17
''Derby de România'' se va juca a doua zi de Paşte!
Marea tevatură produsă de programarea unicului derby dinfotbalul românesc, Steaua - Dinamo, s-a încheiat astăzi, când Mitică Dragomirîmpreună cu cele două cluburi şi Digisport au ajuns la un consens favorabilpentru toată lumea. Partida din Ghencea se va disputa luni, în a doua zi dePaşte, de la ora 20.30.

Steaua, prin vocea lui Gigi Becali, anunţase iniţial cănu va juca în ziua de Paşte, deoarece după părerea sa sărbătoare este prea marepentru a se disputa respectiva partidă. “Am vorbit cu Borcea şi a zis că jucăm când vreau eu. Am vorbit la Ligăşi am spus că duminică nu se joacă, e sărbătoare mare, nu se joacă fotbal. Amvorbit şi le-am spus că duminică nu mă prezint, e Sărbătoare. Luni a rămas să se joace Steaua - Dinamo, a spus Becali.

Totula plecat de la faptul că la mijlocul săptămânii premergătoare Paştelui suntprogramate semifinalele Cupei României, iar PRO TV, postul ce transmite celedouă meciuri, a fixat zilele şi orele de disputare. Astfel, Bistriţa - Dinamose va desfăşura miercuri, iar Steaua - Braşov se va juca joi. Iar cum derby-ulSteaua - Dinamo era programat la sfârşitul săptămânii respective, iar GigiBecali a ameninţat că duminică, în ziua de Paşte, Steaua nu se va prezanta lameci, rămăsese posibilitatea ca partida să se desfăşoare sâmbătă, la doar 48 deore de meciul “roş-albaştrilor” din prima manşă a semifinalelor Cupei României.

Totuşi, LPF a programat trei meciuri în ziua de Paşte, iar ele se vor disputadupă următorul program: GloriaBistriţa - Oţelul Galaţi, ora 16.00, Gaz Metan Mediaş - Unirea Urziceni, ora18.00 şi Universitatea Craiova - FC Braşov, ora 20.30.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-06-19
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...