2019-01-21 22:56


UPDATE. Descindere la sediul clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu

 |  11:27
UPDATE. Descindere la sediul clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu

UPDATE: ora 15.05: Marin Condescu, preşedintele clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu, a declarat, miercuri, înaintea Adunării Generale a LPF, că o "verificare din partea organelor statului este foarte bună întotdeauna".

"A fost o plângere penală la poliţie din partea unuia dintre asociaţi. Mi se pare un lucru pozitiv. O verificare din partea organelor statului este foarte bună întotdeauna. În ultimele două săptămâni a încercat să manipuleze opinia publică distrăgând atenţia de la problemele grave cu care se confruntă Complexul Energetic. Din Adunarea Generală a Acţionarilor fac parte toţi respeonsabilii de instituţii, inclusiv ai dânsului. Nu este niciun fel de problemă la club, nu este absolut nimic din punct de veder al legalităţii, investiţiilor în echipă şi în centrele de copii şi juniori. Îl auzeam spunând că echipa s-a aflat în acelaşi timp în cantonament în Italia şi la Rânca. Este normal, pentru că acest club are o echipă de seniori şi mai multe de juniori şi copii. Poate să se afle în 11 locuri diferite în acelaşi timp", a declarat Condescu.

"Nu cred că îmi vrea locul cineva, se doreşte numai să se distragă atenţia de la problemele grave din zona respectivă. Pentru că intrarea în insolvenţă a Complexului Energetic lasă fără locuri de muncă 10.000 de oameni din societăţile care prestează servicii către noi şi 20.000 care lucrează direct. Aceste lucruri nu vor afecta însă şi clubul pentru că noi am renunţat la finanţarea din partea acestui asociat, care are probleme financiare. Noi avem resurse financiare din vânzările de jucători, transferul lui Maxim, al lui Vlad, din abonamente, din drepturi TV, din bilete, toatre ne asigură banii necesari", a spus Marian Condescu.

În baza unei plângeri depuse de către conducerea Complexului Energetic Oltenia, poliţişti şi comisari ai Gărzii Financiare din Gorj au descins, miercuri dimineaţă, la sediul clubului de fotbal Pandurii din Târgu Jiu pentru a verifica o serie de acte financiar-contabile.

Romina Dochian purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj,  Complexului Energetic Oltenia are un dosar penal deschis în urma plângerii depuse de către conducerea Complexului Energetic Oltenia şi, în consecinţă, sunt făcute verificările de rigoare.

Din plângere reiese că şefii Complexului Energetic Oltenia nu ar avea acces la documentele contabile ale clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu, complexul fiind principalul finanţator al echipei de fotbal.

Managerul privat al CE Oltenia, Laurenţiu Ciurel, a declarat că preşedintele clubului, Marin Condescu, refuză să îi pună la dispoziţie actele financiar-contabile pe care i le-a solicitat, motiv pentru care a şi anunţat că pe 19 iulie ar urma să aibă loc o şedinţă a Adunării Generale a Acţionarilor, în care va fi votată schimbarea lui Condescu din fruntea clubului.

Descinderile de la clubul de fotbal Pandurii Târgu Jiu se fac în absenţa lui Marin Condescu, acesta fiind plecat la Bucureşti cu probleme sindicale, relatează Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-10

TAGURI: pandurii, targu, jiu, descindere, clubul, fotbal, marian, condescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriloading...