2019-03-26 12:35


DICĂ se așteaptă să fie DAT AFARĂ repede. Vezi tot ce a declarat antrenorul lui FCSB înainte de STARTUL sezonului

 |  16:38
DICĂ se așteaptă să fie DAT AFARĂ repede. Vezi tot ce a declarat antrenorul lui FCSB înainte de STARTUL sezonului

Antrenorul lui FCSB, Nicolae Dică, susţine că noul sezon este pentru el la fel de greu ca şi cel de anul trecut, când a ratat titlul, fiind, după părerea sa, "favorit" la demitere în primele etape. Tehnicianul are o clauză în contract și în cazul în care va fi dat afară, va primi 70.000 de euro despăgubiri. FCSB întâlneşte sâmbătă, de la ora 21.00, în deplasare, formaţia Astra Giurgiu, în prima etapă a Ligii I, ediţia 2018-2019.

"Pentru mine şi anul acesta este la fel ca anul trecut. Sunt favorit să fiu demis în primele etape, nu este nicio problemă. Sunt obişnuit de când am venit aici. Este o clauză în contract prin care clubul dacă mă demite se plăteşte o sumă de bani. Nu este nici mică, nici mare, e OK. Dar nu s-a pus problema de bani. Eu am avut clauză şi în Liga a III-a la Piteşti. Eu aşa am zis că o să-mi pun clauză când o să fiu antrenor. Scaunul mi-l asigur cel mai bine când am rezultate. La FCSB nu este niciodată uşor. Mi-a spus un antrenor cu experienţă că aici e de cinci ori mai greu decât la oricare altă echipă din România şi aşa este", a precizat Nicolae Dică. Astra, un adversar greu  Antrenorul a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută înaintea partidei cu Astra Giurgiu din debutul noii ediţii a Ligii I, că speră ca jucătorii săi să fie mai uniţi decât au fost sezonul trecut. "Eu am mare încredere în jucătorii pe care îi antrenez, ştiu ce pot să dea, sper să facă jocuri bune şi să fim mai uniţi decât am fost anul trecut. Urmează primul joc oficial, în care îmi doresc să arătăm la fel de bine ca în meciurile amicale sau chiar mai bine. Astra are un antrenor nou şi mulţi jucători veniţi în această vară. Probabil că şi anul acesta şi-au propus să termine în primele şase locuri, aşa că ne va aştepta un joc foarte greu. Chiar dacă au pierdut jucători, au adus alţii cu multă experienţă în Liga I. Astra va fi un adversar foarte puternic pentru noi", a spus Dică. Bizonul nu e APT fizic Atacantul Harlem Gnohere este încă nerefăcut fizic după o accidentare. "Gnohere se antrenează cu lotul de vreo 10 zile. Este OK medical, însă fizic nu e 100%, mai are nevoie de timp. Vom vedea în zilele următoare cum va decurge pregătirea lui. Depinde de el dacă va fi apt pentru derby-ul cu Dinamo", a explicat Dică. Mai vrea jucători  Dică a declarat că, deşi are un lot numeric și valoric bun, tot îşi mai doreşte câteva transferuri pentru noul sezon. "Chiar dacă avem un lot bun, mai îmi doresc jucători. Dar nu e uşor să aduci fotbalişti în această perioadă, pentru că jucătorii buni aşteaptă oferte de la cluburi importante, pe salarii bune. Vom vedea dacă vom reuşi să mai aducem. Dacă nu, am mare încredere în jucătorii pe care îi am în lot. De la Cupa Mondială am pus ochii pe unii jucători, dar trebuie să găsim şi un buget de vreo 40-50 de milioane de euro", a mai afirmat Dicanio.

Soluții pentru înlocuirea lui Budescu

El a menţionat că are jucători care pot suplini absenţa lui Constantin Budescu, vândut în această vară în Arabia Saudită, la Al Shabab. "Într-adevăr, l-am pierdut pe Budescu, un jucător foarte important pentru noi, el reuşea câte o execuţie în momente grele ale partidelor... dar în timp au plecat mulţi jucători de valoare de la FCSB şi echipa a mers în continuare. Am schimbat sistemul, nu mai jucăm cu acel jucător în spatele atacantului, pe care eu îl numesc decar. Dar avem jucători buni în echipă care anul trecut au avut evoluţii bune, cum sunt Man sau Tănase. Mai e şi Coman, a venit şi Moruţan, deci sunt jucători care îl pot înlocui pe Budescu. Sper ca jucătorii şi eu să facem rezultate bune de acum înainte şi să nu îi mai dăm patronului prilejul să critice echipa", a afirmat Dică. Cu cine crede că se luptă la titlu  FCSB se va lupta pentru titlu în acest sezon cu alte patru echipe, este de părere Nicolae Dică: "CFR Cluj, Universitatea Craiova, FC Viitorul, Dinamo sunt echipe care îşi propun în fiecare an câştigarea campionatului. Aşa că eu consider că acestea sunt formaţiile cu care ne vom lupta la titlu. Apoi este clar că avem ca obiectiv calificarea în grupele Europa League. Este primul obiectiv pe care putem să îl îndeplinim şi îmi doresc să reuşim", a mai spus Dică, care a fost scurt și la obiect când a fost întrebat despre siatuația renegatului Denis Alibec: "Nu mai face parte din lot. Am vorbit foarte mult despre el, nu vreau să mai fac alte comentarii".

Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-20

TAGURI: dica, dat afara, fcsb, start sezon
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...