2018-12-11 21:07


DINAMO. “Hingherul” Dinu Vamă îşi ameninţă jucătorii: “Avem vedete doar prin presă”

 |  18:56
DINAMO. “Hingherul” Dinu Vamă îşi ameninţă jucătorii: “Avem vedete doar prin presă”
Florentin Dincă

Ionuţ Negoiţă, Dinu Gheorghe şi Mircea Rednic au alcătuit deja lista neagră cu jucătorii care vor fi daţi afară la sfârşitul sezonului. Chiar dacă oficial nu recunosc încă acest lucru, mai multor fotbalişti din lot li s-a transmis deja directiva. Fără a da nume, “Vamă” i-a atacat frontal de jucătorii care au fost jenanţi în acest campionat în care Dinamo se regăseşte pe un ruşinos loc 7 în clasament. Unii dintre ei, gen Valentin Lazăr şi Cosmin Matei, vor fi vânduţi, restul vor fi lăsaţi să plece liberi de contract. În total sunt vreo 10, cam câţi au venit în iarna trecută.

„După ultima etapă, a doua zi, eu, domnul Negoiţă şi Mircea Rednic facem o analiză a lotului şi stabilim câţi rămân, de câţi ne despărţim. Stabilim şi în funcţie de ce buget avem, pentru că trebuie să vedem pe ce loc terminăm. Nu s-a făcut încă nicio listă. Atunci va fi. Probabil vor fi unul, doi, trei, patru. Fiecare echipă are nevoie de sânge proaspăt. La Dinamo avem vedete doar prin presă. La performanţă nu prea avem. Jucătorii trebuie să înţeleagă asta. Nu se poate trăi dintr-un gol dat acum trei luni“, a spus la DolceSport Dinu Gheorghe.

DINAMO. “Hingherul” Dinu Vamă îşi ameninţă jucătorii: “Avem vedete doar prin presă”
zoom
Ultimatum pentru Alexe şi Rotariu

Dinu Vamă s-a luat de doi dintre componenţii lotului, doi jucători care se confundă cu gruparea din Ştefan cel Mare, doi jucători de la care se aşteaptă mult mai mult decât au arătat până acum în trocoul alb-roşu. „Sper ca Rotariu să fie anul ăsta un titular incontestabil. A venit timpul. Au trecut deja trei ani. Am vorbit cu el. El singur trebuie să se motiveze. La fel şi cu Alexe, care sper să încheie perioada de convalescenţă şi să uite de Sassuolo şi să redevină Alexe cel convocat la naţională“, a mai afirmat Dinu Gheorghe.

27 mai, ziua cea mare

Toată suflarea dinamovistă aşteaptă cu sufletul la gură data de 27 mai, zi în care se va afla dacă FC Dinamo iese din insolvenţă. De acest aspect este legată 100% şi campania de achiziţii pentru noul sezon, deoarece echipa ar putea evolua din vara viitoare în cupele europene. Deşi situaţia în acest caz nu este deloc roză, oficialii clubului rămân optimişti. În acest sens, ei au luat legătura în principiu cu grupările Ashdod, Pescara şi Terek pentru prelungirile împrumuturilor lui Elhamed, Bunoza şi Gicu Grozav.

Pe mâna românilor

Din Liga 1, Cernat, Pecanha şi Wellington sunt principalele ţinte de transfer. Şi unii dintre străinii de la Rapid, aduşi mulţi dintre ei în iarnă chiar de Dinu Gheorghe, sunt pe lista de cumpărături a roş-albilor. „Avem pe listă trei jucători din Liga 1. Este vorba despre un român şi doi străini. Oricum, vom avea o medie salarială foarte mică. Aşa va fi structura echipei. Lista de transferuri pe care o avem este foarte lungă, dar, repet, din Liga 1 sunt doar trei. Probabil 60 la sută vor fi jucători români. Vrem să avem mai mulţi români. Oricum, ne obligă noile regulamente. Rapid are câţiva jucători buni. Mie îmi plac fraţii Oriol. Dacă Mircea Rednic spune că vrea ceva de acolo, eu fac demersurile pentru a negocia cu ei. Vom decide totul după meciul cu Astra, din ultima etapă. Dar tot ce voi face va fi în consultare cu Mircea Rednic“,a încheiat oficialul ”câinilor”.

Lista neagră

Traian Marc                   portar

Kristijan Naumovski     portar

Collins Fai                     fundaş dreapta

Alexandre Durimel       fundaş central

Serginho Rodriguez       fundaş stânga

Nicolae Grigore            mijlocaş

Mansaly Boubacar        mijlocaş

Valentin Lazăr              mijlocaş

Cosmin Matei              mijlocaş

Marius Niculae            atacant

Foto: mondonews.ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-20

TAGURI: dinamo, dinu, gheorghe, vama, jucatori, afara, sezon, vedete, presa
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...