2019-01-22 19:04


DINAMO. Ionuţ Negoiţă a mers la DNA în cazul Bărboianu

 |  18:39
DINAMO. Ionuţ Negoiţă a mers la DNA în cazul Bărboianu
Florentin Dincă

Patronul lui FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, şi-a respectat promisiunea dată în urmă cu săptămână şi a mers marţi la DNA pentru a da declaraţii în cazul Ştefan Bărboianu. Şeful haitei îl acuză pe fotbalistul oltean că nu şi-a apărat corect şansele în două meciuri contra rivalei Steaua, ultima dată chiar la derby-ul disputat recent pe Arena Naţională şi câştigat de roş-albaştri cu 3-1, scor la care şi-a adus contribuţia şi Bărboianu, autor al unui fault evident în careu la scorul de 0-0.

Negoiţă a fost la DNA împreună cu ofiţerul de integritate de la FRF, Costin Negraru, şi conform prosport.ro., patronul dinamovist a dat declaraţii despre meciul din urmă cu patru ani, dintre Steaua şi Dinamo, în finala Cupei României, scor 2-1, atunci când Ştefan Bărboianu şi-a dat un autogol de toată frumuseţea, şut cu latul de la 18 metri, fără speranţe pentru Bălgrădean.

“Toţi ticăloşii ăştia, golani ca el, nu ar trebui să mai fie în fotbal. El nu e la prima abatere. Eu ştiu cine, ştiu locul, ştiu despre cât e vorba, ştiu lucruri pe care le voi spune, dar nu în public. Le voi spune în faţa autorităţilor, că nu las lucrurile aşa”, a spus Ionuţ Negoiță în urmă cu o săptămână.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-12
Citeste si:
Patronul clubului DINAMO, Ionuţ Negoiţă, afirmă că „trădătorul” Ştefan Bărboianu a fost “cumpărat” de STEAUA pentru a trânti ultimul derby-ul

TAGURI: ionut, negoita, dna, stefan, barboianu, dinamo, blat, steaua
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriloading...