2018-10-20 03:45


DINAMO. Ionuţ Negoiţă l-a dat afară pe Dinu Gheorghe

 |  18:18
DINAMO. Ionuţ Negoiţă l-a dat afară pe Dinu Gheorghe
Florentin Dincă

Contrele avute cu Ionuţ Negoiţă în cele patru luni de când a ajuns la Dinamo i-au fost fatale lui Dinu Gheorghe. Cel poreclit “Vamă” a fost dat afară joi de la Dinamo. El se certase de curând şi cu antrenorul Mircea Rednic pe tema jucătorilor aduşi de cei doi în această vară.

“FC Dinamo Bucureşti a încetat azi, 20 august, raporturile contractuale cu domnul Dinu Gheorghe, care până acum a ocupat funcţia de manager general al clubului. Echipa din Ştefan cel Mare îi mulţumeşte pentru activitatea depusă şi îi urează mult succes în continuare”, se arată într-un comunicat al fcdinamo.ro.

Fostul de acum preşedinte al lui Dinamo, Dinu Gheorghe s-a certat în nenumărate rânduri cu Ionuţ Negoiţă, reproşându-i acestuia nivelul scăzut de salarii propus jucătorilor care urmau să fie transferaţi. Patronul din Ştefan cel Mare a schimbat foaia după ce clubul nu a ieşit în această vară din insolvenţă, deci nu poate participa la anul în cupele europene. Nu a mai vrut să arunce cu bani mulţi pe transferuri şi a adoptat tactica aducerii de jucători liberi de contract, plus fotbalişti tineri promovaţi de la echipa a doua.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-08-20
Citeste si:
Dinamo i-a reziliat contractul lui Orlin Starokin, nu şi olandezului Ricky Van Haaren, jucător adus de Dinu Gheorghe

TAGURI: dinu gherghe, vama, afara, dinamo
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...