2019-05-23 12:07


Dinamo vinde tot. Trei titulari pleacă de la echipă

 |  18:29
Dinamo vinde tot. Trei titulari pleacă de la echipă
Florentin Dincă

Lotul lui Dinamo este unul extrem de subţire, însă chiar şi aşa, conducătorii clubului vor să vândă patru jucători în perioada imediat următoare, cu doar două săptămâni înaintea debutului de sezon. Alexe, Bălgrădean, Dragoş Grigore şi Andrei Cristea sunt ca şi plecaţi, conform preşedintelui Constantin Anghelache. “Cei patru sunt 95% transferaţi. Sunt oferte suficiente pentru ei”, a spus oficialul dinamovist.

Trei dintre ei, Alexe, Grigore şi Bălgrădean, erau titulari de drept în formula câinilor, în timp ce Cristea era prima rezervă pentru postul de atacant, după Dănciulescu şi Alexe. În pielea lui Gigi Mulţescu nu ar vrea să fie acum nici un antrenor. Tehnicianul se văita şi până acum că nu are lot, dar mai ales în momentul de faţă, când va trebui să înlocuiască rapid trei piese importante în angrenajul echipei. Dar cum bani lipsesc cu desăvârşire la Dinamo, soluţiile vor fi puţine, ieftine şi fără valoare. În poartă are varianta Kristijan Naumovski, însă posturile de fundaş central şi atacant sunt total descoperite, Asanovic, Durimel, Thomas şi Axente fiind soluţii mai degrabă de avarie. Mulţescu are bătăi mari de cap şi pe postul de fundaş stânga, acolo unde îl are doar pe puştiul Andrei Radu.

Alexe la Fulham, englezii confirmă mutarea

Cea mai mare pierdere o reprezintă, fără îndoială, Marius Alexe, care este aproape de o mutare la Fulham, transfer confirmat şi de englezii de la “Daily Mail”. Pe el, Ionuţ Negoiţă speră să obţină 2,5 milioane de euro, dar e greu de crezut că formaţia din Premier League va oferi mai mult de două milioane. “Mie îmi pare foarte rău că Alexe pleacă, ar mai fi trebuit să stea cel puţin un an în perioada noastră de reconstrucţie. Tinând seama de ceea ce a făcut până acum la Dinamo, pot spune că Alexe se va vinde cu peste 2,5 milioane de euro. Alexe nu seamănă cu Rusescu, e mai înalt", a spus ironic Anghelache, cu trimitere la transferul rivalului Raul Rusescu la Sevilla, pentru 2,2 milioane de euro. Ceilalţi trei fotbalişti care vor pleca nu au oferte de la echipe din campionate puternice. Andrei Cristea este în atenţia lui Tom Tomsk, Astana şi Maccabi Tel Aviv, Dragoş Grigore este aproape de campioana Bulgariei, Ludogoreţ Razgrad, acolo unde evoluează fostul său coleg de la Dinamo, Cosmin Moţi, în timp ce Cristi Bălgrădean poate ajunge în Rusia.

Cine vine

În cazul în care toate cele patru transferuri se vor materializa, oficialii dinamovişti trebuie să se mişte foarte repede şi să achiziţioneze cel puţin trei fotbalişti. Duşan Savic este prima opţiune de substituire a lui Alexe, iar Dragoş Grigore ar putea fi înlocuit de Wilfried Kanon, o veche ţintă a câinilor, dorit acum şi de Nae Manea la Corona Braşov. În poartă, câinii au varianta Zoltán Kovács, un goalkeeper maghiar care a fost în probe acum trei săptămâni.

Foto: Lucian Curelariu


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-03

TAGURI: dinamo, vinde, tot, trei, titulari, plecati, alexe, balgradean, grigore, lot, jucatori, transferati
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri