2016-12-10 05:14

SPORT


Dinamo dezamăgeşte în Antalya

 |  19:19
Dinamo dezamăgeşte în Antalya

Campioana de iarnă în Liga 1 nu se regăseşte în cantonamentul din Turcia. Dacă în primul meci, 0-1 cu anonimii de la FC Taraz (Kazahstan), “câinii” au dat vina pe oboseală, în al doilea amical, 1-1 cu SV Ried (Austria), echipa lui Ciobotariu nu a jucat rău, dar nici bine, însă în ultimul joc de pregătire, cu Karpatî Lvov, dinamoviştii chiar s-au făcut de râs, scor 0-2.

Lipsită de aportul mai multor titulari,Dinamo nu a arătat în Antalyanimic din ce a etalat în prima parte a sezonului. Fără Bălgrădean, Luchin, Dragoş Grigore, Kone şi Marius Niculae, convocaţi la echipele naţionale, alb-roşii au suferit în toate compartimentele. În ultimul amical, cel cu Karpatî, fostul mijlocaş al lui Gaz Metan Mediaş, Eric de Oliveira, o fostă ţintă a dinamoviştilor, a intrat după pauză şi a fost cel mai bun jucător al ruşilor. A dat două pase de gol şi a încercat de fiecare dată să-i umilească prin driblinguri de fineţe pe dinamovişti. În acest meci, Ciobotariu a început în următoarea formulă: Naumovski - Rus, Scarlatache, Moţi, Pulhac - Curtean, D. Stoica, C. Munteanu, Alexe - Dănciulescu, Ţucudean. După pauză au mai intrat: Ganea, Strătilă, Tameş, Pătraşcu, Bakaj şi Dan Bucşă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-10-16

TAGURI: Dinamo, eşecuri, antalya, meciuriComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Cioloș își numără eșecurile. Care sunt regretele sale Premierul trage linie şi adună eşecurile. Îi rezultă trei mari nereuşite: campania de... 01 Dec 2016 | (1)
Goe cel mic impresionează în India Hulit de fani pe la mai toate echipele pe la care a trecut, mai ales la Dinamo, Lucian Goian,... 05 Dec 2016 | (0)