2017-01-24 15:17


Dinamo îi caută înlocuitor lui Alexe!

 |  21:00
Dinamo îi caută înlocuitor lui Alexe!

Liderul Ligii 1 lucrează intens la transferuri în această pauză competiţională, însă nimic nu este parafat în acest moment. Chiar dacă nimeni nu crede că dinamoviştii vor putea să ducă lupta la titlu până la final, oficialii din Ştefan cel Mare împreună cu antrenorul Liviu Ciobotariu au ţinte comune în privinţa achiziţiilor, care să întărească serios lotul alb-roşu pentru lupta infernală din returul campionatului.

Ceea ce este interesant şi nu prea e că principalii jucători vizaţi pentru transfer sunt Paul Pârvulescu (Gaz Metan Mediaş) şi Alexandru Curtean (Poli Timişoara), doi fotbalişti care evoluează pe acelaşi post, de mijlocaş stânga, acolo unde titular de drept la Dinamo este Marius Alexe, viitorul produs de export al câinilor. Măcinat de ceva de timp de mai multe accidentări, internaţionalul de tineret a avut un tur de campionat execrabil, cu un singur gol marcat. Chiar şi aşa, Alexe va fi forţat asiduu în acest retur de campionat pentru a fi vândut. De aceea, Ciobotariu îi caută deja înlocuitor, iar Pârvulescu (23 de ani) şi Curtean (24 de ani) reprezintă soluţii potrivite pentru postul de mijlocaş stânga. „Îmi doresc doi-trei jucători. Noi oricum avem un lot foarte bun. Pârvulescu şi Curtean sunt pe lista noastră de transferuri”, a spus tehnicianul roş-albilor.

Fraţii Becali îl propun în Italia

Destinaţia lui Alexe va fi, mai devreme sau mai târziu, Serie A, unde impresarii Ioan şi Victor Becali îi caută disperaţi o echipă de mai bine de un an. Jucătorul este monitorizat atent de Lazio şi Cesena, ultima fiind foarte aproape de a-l achiziţiona vara trecută, însă totul a picat din cauza banilor. Momentan a rămas în cursă doar echipa romană, care vrea să-l împrumute în această primăvară, cu opţiune de cumpărare definitivă la vară. Practic, italienii vor să aplice aceeaşi tactică precum în cazul lui Radu Ştefan, care a fost adus iniţial pentru doar şase luni, ulterior fiind achiziţionat definitiv contra sumei de 5,4 milioane de euro. Acum, dinamoviştii vor să obţină pe Alexe o sumă şi mai mare, aproximativ 6 milioane de euro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-09-21

TAGURI: Dinamo, alexe, înlocuitor, parvulescu, curteanComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image