2016-10-28 05:51

SPORT


Dinamo investeşte masiv în copii şi juniori, dar nu mai produce jucători!

 |  13:50
Dinamo investeşte masiv în copii şi juniori, dar nu mai produce jucători!

Ultimele transferuri din Liga 1 a declanşat războiul între Dinamo şi Steaua. Dacă Becali le-a suflat rivalilor pe Chipciu şi pe Pârvulescu, doi jucători care erau cu un picior şi jumătate în Groapă, dinamoviştii au replicat prin două mutări surprinzătoare, Strătilă şi Curtean, jucători deloc ieftini. Dacă primul a costat 400.000 de euro, mijlocaşul lui Poli este evaluat la jumătate de milion de euro.

Surprinde faptul că, după o pauză de câţiva ani, alb-roşii au început să arunce iar cu bani mulţi în transferuri. De ce? Pentru că deşi investeşte masiv în centrul de copii şi juniori, din spate nu mai vine nimeni. Practic de la generaţia lui Radu Ştefan, Ropotan, Liviu Ganea sau Alexe, nimeni nu a mai făcut pasul la prima echipă.

Rafa Stănescu, eterna speranţă!

De doi ani, Dinamo se chinuieşte să îl promoveze pe toate părţile pe Rafael Stănescu, însă puştiul de 18 ani nu e capabil să depăşească pragul echipei secunde. Adus încă de anul trecut de Ioan Andone să se antreneze alături de Dănciulescu & Co., Stănescu a rămas o veşnică speranţă. Şi nici viitorul nu se anunţă mai roz pentru el, deoarece Dinamo îi are acum în banda dreaptă pe Rus şi Strătilă, iar singura şansă pe Rafa Stănescu este împrumutul la o echipă mică la care să evolueze mult mai mult decât o face în prezent la Dinamo 2.

Echipa secundă a lui Dinamo în ultimul meci din liga a II-a: Pena - Burnea, Albert, R. Crişan, M. Ioniţă - D. Stanca, Scărlătescu, Cazacu, R. Stănescu – V.Bucă, D. Buia.

Grupa 1995 a câinilor face senzaţie în Italia

Puştii de 16 ani antrenaţi de Iulian Matei s-au calificat în semifinalele turneului internaţional de juniori “Memorialul Renato Curi”, de la Perugia, acolo unde au obţinut rezultate formidabile: 3-0 cu Perugia, 0-0 cu Napoli şi 1-0 cu Genoa.

În semifinalele turneului, echipa antrenată de Iulian Matei va juca în această seară, de la ora 18.00 (ora României), împotriva grecilor de la PAOK Salonic.

Foto: fcdinamo.ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-10-13

TAGURI: Dinamo, juniori, jucatori, investitiiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

“Anomalie” în familie, cu girul FRF. Dinamo – Dinamo II, în 16-imile Cupei României Faza 16-imilor de finală din Cupa României propune astă-seară, de la ora 21.00, un meci mai... 25 Oct 2016 | (0)
Oltenii chiar au prins aripi după succesul cu Dinamo. Mulţescu: “Cum să nu vrem să ieşim campioni? Victoria cu Dinamo a adus-o pe CSU Craiova la doar trei puncte în urma liderului Steaua. Oltenii... 20 Oct 2016 | (0)