2016-10-25 18:54

SPORT


Dinamo îşi ţine bătrânii

 |  18:19
Dinamo îşi ţine bătrânii

Marius Niculae, Ionel Dănciulescu şi Cătălin Munteanu au dus greul în turul campionatului pentru Dinamo. Fără ei, câinii se băteau cu siguranţă în a doua jumătate a clasamentului. “Săgeată” e golghetrul campionatului, „Cap de Zmeu” e cel mai bun pasator decisiv, iar „Danciu-gol” parcă e la a doua tinereţe.

În semn de recunoştinţă, conducerea a negociat cu ei prelungirea contractelor actuale, iar răspunsurile tuturor au fost afirmative.

“Negocierile cu Dănciulescu au fost amicale. El a arătat tuturor că vârsta nu reprezintă un impediment pentru a juca bine. Şi Cătălin Munteanu şi Marius Niculae au acceptat prelungirile contractuale”, a declarat Badea.

Dacă în cazul lui Dănciulescu şi Munteanu, salariile lunare, 10.000 de euro, au rămas identice, lui Marius Niculae i s-a mai adăugat ceva la contract, pentru ca acesta să “uite” de ultimele propuneri venite din Asia. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-02-10

TAGURI: Dinamo, danciulescu, niculae, munteanu, contracteComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

CNSAS: Marian Munteanu nu a fost colaborator sau lucrător al Securităţii Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS) a anunţat joi că, în urma... 20 Oct 2016 | (3)
Marian Munteanu îi dă în judecată pe toţi cei care au spus că a colaborat cu Securitatea Marian Munteanu a declarat sâmbătă, în Piaţa Universităţii, că îi va da în judecată... 23 Oct 2016 | (3)