2016-12-03 19:53

SPORT


Dinamo îşi ţine bătrânii

 |  18:19
Dinamo îşi ţine bătrânii

Marius Niculae, Ionel Dănciulescu şi Cătălin Munteanu au dus greul în turul campionatului pentru Dinamo. Fără ei, câinii se băteau cu siguranţă în a doua jumătate a clasamentului. “Săgeată” e golghetrul campionatului, „Cap de Zmeu” e cel mai bun pasator decisiv, iar „Danciu-gol” parcă e la a doua tinereţe.

În semn de recunoştinţă, conducerea a negociat cu ei prelungirea contractelor actuale, iar răspunsurile tuturor au fost afirmative.

“Negocierile cu Dănciulescu au fost amicale. El a arătat tuturor că vârsta nu reprezintă un impediment pentru a juca bine. Şi Cătălin Munteanu şi Marius Niculae au acceptat prelungirile contractuale”, a declarat Badea.

Dacă în cazul lui Dănciulescu şi Munteanu, salariile lunare, 10.000 de euro, au rămas identice, lui Marius Niculae i s-a mai adăugat ceva la contract, pentru ca acesta să “uite” de ultimele propuneri venite din Asia. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-02-10

TAGURI: Dinamo, danciulescu, niculae, munteanu, contracteComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Mutu şi Dănciulescu au inagurat magazinul oficial FC Dinamo Dinamo şi-a inaugurat joi magazinul oficial al clubului în cadrul unui eveniment la care au fost... 17 Noi 2016 | (0)
CSM București, în semifinalele Cupei României la volei feminim CSM București s-a calificat în semifinalele Cupei României la volei feminin, miercuri, după ce... 23 Noi 2016 | (0)