2019-03-26 00:23


Dinamovistul GOLOFCA a semnat pe patru ani cu FCSB

 |  19:01
Dinamovistul GOLOFCA a semnat pe patru ani cu FCSB

FCSB a ajuns la un acord cu FC Botoșani şi a anunţat oficial transferul mijlocaşului ofensiv Cătălin Golofca, unul dintre cei mai în formă jucători ai începutului de sezon în Liga 1, în care a înscris 3 goluri și a oferit 4 pase de gol în primele patru etape.

Fotbalistul, un fan declarat al rivalei Dinamo, s-a antrenat deja alături de noii săi colegi și a semnat contractul, urmând să poarte numărul 22.

"Sunt foarte fericit pentru că am semnat cu Steaua (FCSB, n. red.) și consider că este un pas uriaș în cariera mea. Vreau să vorbesc mai puțin și să muncesc foarte mult, pentru a le răsplăti celor de la club încrederea acordată. Am făcut deja cunoștință cu noii mei colegi și m-au primit extraordinar. Se vede faptul că este un grup aparte și un club uriaș. Sper din tot sufletul să fiu util echipei, să am evoluții bune și să mă bucur de trofee", a declarat Golofca.

Potrivit președintelui AFC Botoșani, Cornel Șfaițer, în schimbul lui Golofca, clubul botoșănean va primi 400.000 de euro și 60% din sumele încasate dintr-un eventual transfer ulterior.

Cătălin Golofca este născut pe 21 aprilie 1990, la Suceava, și a evoluat, de-a lungul carierei, la Cetatea Suceava și Rapid CFR Suceava, iar în 2016 a semnat cu FC Botoșani, pentru care a jucat timp de un sezon și patru etape din ediția 2017-2018. Pentru botoșăneni, a reușit un total de 12 goluri în 41 de jocuri oficiale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-08-07

TAGURI: catalin golofca, fcsb, semnat, contract, dinamovist
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...