2018-11-20 20:16


Dispare încă o campioană. Dan Adamescu a declanşat procedura de insolvenţă la Oţelul Galaţi

 |  14:48
Dispare încă o campioană. Dan Adamescu a declanşat procedura de insolvenţă la Oţelul Galaţi
Florentin Dincă

Situaţia la clubul Oţelul Galaţi este de-a dreptul dramatică. Proprietarul fostei campioane, Dan Adamescu, patronul de la Astra Asigurări, prin firma sa The Nova Group, a declanşat procedura de insolvenţă a fostei campioane a României din 2011. Dosarul cu numărul 23900/3/2013 pentru intrarea în insolvenţă a fost înregistrat ieri la Tribunalul Bucureşti.

Dosarul nu a primit deocamdată un termen pentru judecată, însă e clar că acesta este primul pas în dispariţia clubului de la malul Dunării. Conturile clubului patronului de la Astra Asigurări sunt oricum blocate, iar ANAF a pus deja sechestru asigurator pe bunuri. Jucătorii sunt neplătiţi de mai multe luni, iar cantonamentul din Anglia, acolo unde se află lotul condus de Ionuţ Badea, nu a fost plătit în totalitate.

Dan Adamescu a preluat Fotbal Club Oţelul Galaţi în septembrie anul trecut, atunci când, în conturile clubului erau 7,3 milioane de euro, bani proveniţi din participarea echipei acum doi ani în grupele Ligii Campionilor.

În urmă cu trei săptămâni, primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, trăgea un semnal de alarmă cu privire la situaţia muribundă în care a ajuns echipa: “Acum un an, în conturile clubului erau 7,3 milioane de euro, uitaţi unde s-a ajuns într-un an de zile. Le cer acţionarilor să spună ce au de gând cu echipa, ca să ştim ce putem face pentru ca fotbalul în Galaţi să nu moară. Până acum ei nu au adus nici un euro peste banii pe care i-au găsit în conturi”, a spus Stan.

Foto: realitatea.net


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-05
Citeste si:
MARIUS STAN. Astra Asigurări bagă Oţelul în faliment
OȚELUL. Cu milioanele în cont, dar fără licență

TAGURI: otelul, galati, dan, adamescu, astra, asigurari, procedura, insolventa, tribunal, bucuresti, campioana, dosar
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


INTERLOPUL PORTOCALIU ADAMESCU
05 Iul 2013

In afara de a trage tepe la fel cum face si cu Otelul si prin asigurarile de kkt emise de "marea societate" Astra Asigurari, cum stie acest "afacerist" sa faca bani?Sper sa ii moara copii de SIDA.
Random imageUltimele stiri
loading...