2017-01-21 00:12

SPORT


Djokovic l-a învins pe Federer în semifinale la Australian Open!

 |  16:10
Djokovic l-a învins pe Federer în semifinale la Australian Open!

Tenismanulsârb Novak Djokovici, al treilea favorit, l-a învins, joi, cu scorul de 7-6(7/3), 7-5, 6-4, pe jucătorul elveţian Roger Federer, cap de serie numărul doi,şi s-a calificat în finala Australian Open, primul turneu de Grand Slam alanului.

Meciula durat exact trei ore. Aceasta a fost a şaptea victorie a lui Djokovici încele 20 de întâlniri disputate cu Federer.

Djokoviciaccede, astfel, pentru a doua oară în finala unui turneu de Grand Slam, după ceîn 2008 a câştigat Australian Open, învingându-l pe francezul Jo-WilfredTsonga. Tot atunci a fost înregistrată ultima finală de Grand Slam în care nu aevoluat Rafael Nadal sau Roger Federer, jucătorii care au dominat tenisulmondial în ultimii ani.

Tensimanulsârb îl va avea adversar în utimul act al turneului australian pe învingătoruldintre britanicul Andy Murray, cap de serie numărul 5, şi spaniolul DavidFerrer, al şaptelea favorit, această întâlnire fiind programată vineri. Ferrerl-a eliminat în sferturile de finală pe liderul ierarhiei ATP, Rafael Nadal.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-07-24Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image