2018-12-16 19:57


Djokovici, acuzat direct că a făcut blat!

 |  21:38
Djokovici, acuzat direct că a făcut blat!

Cotidianul italian Tuttosport titrează că Novak Djokovici, pe când era numărul 3 mondial, ar fi pierdut în mod voluntar, în 2007, primul său meci jucat în turneul de la Paris, jucat cu francezul Fabrice Santoro, scor 3-6, 2-6.

"Se poate crea un caz din oricare meci", s-a aparat Novak Djokovic miercuri, la Melbourne, pe fondul acuzatiilor privind meciurile trucate din tenis, dupa ce Tuttosport a scris despre infrangerea sarbului intr-un meci disputat in 2007 in turul 2 al Openului de la Paris-Bercy.

"Ce se poate spune? Am pierdut acest meci. Nu stiu daca vreti sa creati un caz din acest meci sau cu oricare alt meci pierdut in primele tururi de jucatori de top. Eu cred ca este de-a dreptul absurd. Oricine poate crea un caz din oricare meci. Asta este parerea mea", a spus nr. 1 mondial dupa victoria obtinuta in turul 2 la Openul Australiei in fata francezului Quentin Halys (6-1, 6-2, 7-6 (7/3).

"Nu au existat prea multe meciuri ca acesta in care jucatori de top au pierdut inca din primele tururi in ultimii 10 ani. Insa puteti alege oricare dintre aceste meciuri si puteti crea un caz din el", a insistat Djokovici.

"Nu exista nici cea mai mica proba, niciun fapt, este doar o speculatie", a continuat el. Dar, "fiind marea poveste a momentului in tenis si in sport in general, vor exista numeroase alegatii". "Acest ziar sugereaza ca ati pierdut intentionat", i-a replicat un ziarist. "Acest lucru nu este adevarat", a raspuns imediat sarbul, incheind scurt conversatie despre acest subiect.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-20

TAGURI: blat, djokovici, fabrice santoro, tuttosport
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...