2017-01-22 07:56

SPORT


DNA face investigaţii în cazul ''Ilie Iordache''

 |  14:12
DNA face investigaţii în cazul ''Ilie Iordache''
Telenovela “Ilie Iordache” îşi consumă un nou episod. După războiul pe care l-a provocat în ultimiiani între Dinamo şi Pandurii Tg.-Jiu, iar din cauza acestui litigiu, gorjeniinu au fost programaţi pentru prima etapă a returului, iată că de data aceastaDirecţia Naţională Anticorupţie s-a autosesizat şi verifică „cazul Iordache”,şi mai precis legitimarea jucătorului la AEK Atena. În plus, DNA-ul cerceteazămodalitatea în care Pandurii au plătit o parte din suma de un milion de eurocătre Dinamo, chiar dacă oltenii deţin o hotărâre definitivă şi irevocabilădată de instanţele civile în acest caz, care dovedeşte că fotbalistul nu aveacum să devină liber de contract atât timp cât gruparea gorjeană nu avea datoriila acesta.

Marin Condescususţine în documentul transmis către Dumitru Dragomir că hotărârile care s-audat în “cazul Iordache” şi care au obligat apoi clubul Pandurii la plata unuimilion de euro către Dinamo sunt nelegale:

“Pandurii ainformat în mod repetat instituţia pe care dumneavoastră o conduceţi asuprafaptului ca Hotărârea nr. 13 din 09/07/2009a CSL şi Decizia nr. 6 din 06/08/2009a Comisiei de Recurs sunt ilegale fiind adoptate cu încălcarea Statutelor şiRegulamentelor FIFA şi FRF. În consecinţă, aceste hotărâri sunt lipsite deefecte juridice fiind pronunţate de organisme jurisdicţionale care funcţionauîn afara dispoziţiilor legale şi statutare în vigoare. Totodată, vă reamintimca decizia nr. 77/CF/2009 pronunţată de Curtea de Arbitraj pentru Fotbal care astat la baza adoptării hotărârilor sus-menţionate a fost desfiinţată de cătreinstanţele judecătoreşti din România, iar LPF este obligată să recunoascăhotărârile acestor instanţe. Deoarece, în prezent, LPF încalcă în mod gravlegislaţia română în vigoare, precum şi hotărârile instanţelorjudecătoreşti, avem toată convingerea că, în calitatea dumneavoastră de preşedinteal LPF, veţi acţiona pentru a reintra în legalitate şi veţi înceta să maiascultaţi opiniile unor "specialişti" care acţionează contrarintereselor dumneavoastră şi ale instituţiei pe care o reprezentaţi”.

“Ilie Iordache a fost declaratliber la intervenţia lui Borcea în Comitetul Executiv. Jucătorul Ilie Iordacheeste singurul jucător după Hagi care este declarat jucător liber de ComitetulExecutiv şi nu de o comisie. CSL recunoaşte că jucătorul este al nostru. Amdepus la Liga Profesionistă o adresă prin care cerem convocarea AdunăriiGenerale Extraordinare a LPF pentru a analiza activitatea Comisiilor de laLigă”, a mai adăugatCondescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-08-31Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image