2016-10-24 14:01

SPORT


“Dodel” nu pleacă de la Steaua

 |  17:03
“Dodel” nu pleacă de la Steaua

Gigi Becali a dat asigurări că mijlocaşul Cristian Tănase nu va părăsi gruparea roş-albastră mai devreme de doi ani şi jumătate cât mai are contract.

“Nu ştiu de vreo ofertă pentru Tănase. Eu am obligaţia pe doi ani şi jumătate să le dau celor de la FC Argeş 50 la sută din Tănase, dar nu e nicio problemă, că mai semnez un contract cu el şi gata. După ce că le-am dat 1,5 milioane, ce, sunt prost să le mai dau încă jumătate din ce iau pe el?! Tănase nu valorează niciun ban, pentru că ceva ce nu e de vânzare nu valorează niciun ban”, a spus Becali, citat de Mediafax.

Cristian Tănase a fost transferat în 2009 de la FC Argeş, Gigi Becali plătind în schimbul jucătorului 1,8 milioane de dolari pentru 50 la sută din drepturile federative ale acestuia. În cazul unui transfer ulterior, FC Argeş ar urma să primească 50 la sută din suma pe care Steaua ar încasa-o.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-19

TAGURI: Dodel, tanase, transfer, steaua, fc_argesComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

VERDICT DUR PENTRU STELISTUL FLORIN TĂNASE. 1,5 milioane de euro, 3 goluri, 6 luni pe bară Steaua îl pierde pentru cel puţin jumătate de an pe Florin Tănase. Atacantul venit de la... 04 Oct 2016 | (0)
Prima reacţie a lui Denis Alibec după ce a semnat cu Steaua. ”Vin hotărât să câștig trofee” Telenovela transferului lui Denis Alibec de la Astra la Steaua s-a încheiat miercuri noapte.... 13 Oct 2016 | (0)