2018-10-18 15:30


Doi jucători au părăsit lotul Astrei Giurgiu

 |  11:22
Doi jucători au părăsit lotul Astrei Giurgiu

Liderul Ligii I de fotbal, Astra Giurgiu, s-a despărțit de zambianul Fwayo Tembo și de olandezul Ninos Gouriye, ale căror contracte au fost reziliate, a anunțat clubul pe site-ul său oficial.

De la reunirea care a avut loc sâmbătă au lipsit Boldrin, S. Lung (învoiți), Găman și Teixeira (se vor alătura lotului luni). Budescu a fost primul sosit la reuniunea lotului Astrei Giurgiu.

Astra a efectuat primul antrenament din 2016 la Izvorani, pe terenul sintetic de la Complexul Olimpic, sub comanda antrenorului Marius Șumudică. Primul antrenament a fost unul de reacomodare la efort, la fel ca și cel de duminică, urmând ca pregătirea de iarnă să continue cu cele două cantonamente centralizate.

''Suntem pe primul loc, problemele noastre au rezolvare, eu mă bucur că sunt în postura, deocamdată, de a nu fi pierdut niciun fotbalist important. Suntem în tratative cu câțiva fotbaliști, dar venirile vor depinde și de eventualele vânzari'', a declarat Șumudică.

Lotul Astrei va pleca luni spre Cipru, unde va fi cazat la hotelul Atlantica Miramare Beach din Limassol. Pe 17 ianuarie, Astra va întâlni prim-divizionara rusă Kuban Krasnodar în primul amical din 2016, apoi, pe 20 ianuarie se va juca un amical cu liderul eșalonului secund din Cipru — Karmiotissa.

Al doilea cantonament va fi tot în Cipru, începând cu 25 ianuarie, pe lista adversarelor din acest turneu aflându-se Partizan Belgrad și două echipe de prim eșalon din Polonia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-10

TAGURI: jucatori, astra, budescu, sumudica
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...