2019-02-21 07:58


DOLIU în SUPERKOMBAT. Luptătorul Răzvan Țîru a murit într-un accident de circulație, la doar 20 de ani

 |  14:57
DOLIU în SUPERKOMBAT. Luptătorul Răzvan Țîru a murit într-un accident de circulație, la doar 20 de ani

Razvan Tiru, una dintre sperantele sportului de contact din Romania, a murit duminica seara intr-un accident de circulatie, petrecut langa Bucuresti. Sportivul Superkombat avea doar 20 de ani si se antrena intens pentru un meci pe care il avea programat luna viitoare.

"Anuntam cu regret pierderea unuia dintre cei mai promitatori luptatori din sportul de contact romanesc, Razvan Tiru, sportiv care de 8 luni facea parte din Academia Superkombat. In numele celor apropiati, va rugam sa respectati dreptul la intimitate. Ramas bun, campionule! Nu te vom uita!", a transmis Superkombat.

Potrivit unor surse din Poliţie, citate de Digi24, accidentul s-a produs duminică, în jurul orei 22:15, după ce Răzvan Ţîru, care circula cu viteză mare la volanul unui BMW, nu a mai putut evita o autoplatformă semnalizată regulamentar, care fusese adusă pentru a ridica un autoturism defect.

După primele cercetări, poliţiştii au stabilit că sportivul a încercat să evite impactul şi a frânat brusc, însă maşina s-a răsucit şi s-a lovit de platformă cu partea stângă, exact în dreptul şoferului.

Sportivul a murit pe loc, în timp ce o tânără, care era pasager pe scaunul din dreapta, a suferit contuzii la cap, torace şi braţe, fiind internată de urgenţă la Spitalul Sfântul Pantelimon din Capitală.

Sportivul din Buzău era considerat o mare speranță. Din cele trei lupte susținute, el strânsese tot atâtea succese, dintre care  două prin KO. El își făcuse debutul în circuitul SuperKombat în luna octombrie și trebuia să lupte și în gala de la finalul lunii februarie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-16

TAGURI: superkombat, luptator, razvan tiru, murit, accident de circulatie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...