2017-01-19 00:35

SPORT


Doni a recunoscut că a fost implicat în pariuri ilegale

 |  14:37
Doni a recunoscut că a fost implicat în pariuri ilegale

Mijlocaşul Cristiano Doni, fost căpitan al echipei Atalanta Bergamo, a recunoscut în faţa procurorilor implicarea sa în scandalul pariurilor ilegale din campionatul de fotbal al Italiei. Conform relatărilor, alt jucător pus sub acuzare, Carlo Gervasoni, fost fundaş la Piacenza, a mărturisit că s-a pariat pe mai multe meciuri decât suspectau iniţial procurorii, printre ele fiind şi partide din Serie A.

Nou-promovata Atalanta a fost penalizată cu şase puncte, iar Doni a fost suspendat trei ani şi jumătate în luna august, în urma unei anchete a Federaţiei Italiene de Fotbal în legătură cu meciuri trucate pentru pariuri ilegale în Serie B, dar Doni nu şi-a recunoscut până acum vina sa, conform Agerpres.

Agenţia ANSA a publicat marţi mărturia lui Doni în faţa procurorilor, în care afirma că a fost implicat în pariuri ilegale, ''doar din pasiunea care m-a legat de echipa mea şi de speranţa de a putea să o ajut în realizarea obiectivului (promovarea) din acel sezon''.

Atalanta, care se află acum pe locul 11 în Serie A, în ciuda depunctării, a dat publicităţii un comunicat săptămâna trecută, în care şi-a manifestat ''surpriza şi amărăciunea'' în legătură cu zvonurile legate de faptul că Doni a recunoscut implicarea sa în acest scandal.

În afara lui Doni, alte 16 persoane au fost arestate, existând probe despre legături cu grupuri criminale din Singapore şi Estul Europei.

Fotbalul italian s-a mai confruntat cu un mare scandal de corupţie, în urma căruia Juventus a fost retrogradată în liga secundă în 2006 şi i-au fost retrase două titluri de campioană.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-13

TAGURI: Doni, vina, italia, pariuri, atalantaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image