2017-01-25 01:28


Dragomir a lansat un nou atac virulent la adresa lui Gigi Becali: ''Steaua are datorii de 14 milioane şi trebuia retrogradată''

 |  18:52
Dragomir a lansat un nou atac virulent la adresa lui Gigi Becali: ''Steaua are datorii de 14 milioane şi trebuia retrogradată''
Războiul dintre preşedintele LPF şi patronul Stelei atinge noi cote.Dragomir susţine că formaţia din Ghencea ar fi primit ilegal licenţa pentrunoul sezon al Ligii 1, deşi are datorii de peste 14 milioane de euro. Înschimb, a refuzat să ofere detalii despre firma care a luat comisionul de pestedouă milioane de euro din drepturile tv.

“El a pasat datoriide peste 14 milioane de euro. Mă întreb, ţinând cont că sunt dări către stat, de ce Steaua a primitlicenţa şi alte cluburi nu? A divizat clubul Steaua şi a lăsat restanţele pevechea echipă. Nu îmi explic de ce Bistriţa a fost retrogradată pentru 76.000de euro, iar Steaua lui Becali a primit licenţa cu asemenea datorii, a tunat Dragomir. Cel poreclit Corleone e convins că şeful roş-albaştrilor unelteşte împotriva sa de ani buni. “Vrea să mă vadă dat afară ca să poată săfacă ce vrea el la Ligă. Lucrează în umbră, ştiam asta”.

În schimb, când a fost întrebat despre firma care a luatcomisionul de peste două milioane de euro ca intermediar al drepturilor tv,Dragomir a afirmat că va da detalii despre ea, dar ulterior a schimbatsubiectul. A dezvăluit însă că Becali şi un alt angajat al Stelei au încercatsă corupă un oficial din fotbalul românesc, asta la numai o zi după ce susţineacă deţine informaţii importante în cazul „Valiza“, pe care le va oferianchetatorilor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-07-02Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image