2017-01-18 08:16

SPORT


Dragomir îl arde grav la buzunar pe Mititelu. Încă o amendă record pentru finanţatorul oltean

 |  14:22
Dragomir îl arde grav la buzunar pe Mititelu. Încă o amendă record pentru finanţatorul oltean

În mai puţin de o lună, patronul Universităţii Craiova,Adrian Mititelu, a încasat amenzi în valoare de peste 100.000 de euro dinpartea Comisiilor LPF ca urmare a războiului pe care l-a dus cu preşedinteleDumitru Dragomir.

"Sesizare secretar general al LPF vs. MititeluAdrian - declaraţii în mass-media - În baza art. 52.1., 52.2.b, 54.4 şi 52.5din RD se sancţionează dl. Mititelu Adrian cu suspendare pentru 12 luni şi openalitate sportivă de 300.000 lei", se arată într-un comunicat postat,joi, pe site-ul oficial al LPF.

Cu numai o lună în urmă, Mititelu mai încasase o amendăîn valoare de 150.000 de lei fiindcă a acuzat Comisiile LPF că fac jocurilepreşedintelui Dumitru Dragomir.

În replică, Adrian Mititelu a depus plângere la ParchetulGeneral împotriva lui Dragomir şi a membrilor Comisiilor LPF pentru instigareşi abuz în serviciu. “Eu,pentru că am spus că actele de reziliere pentru Găman şi Bărboianu au fostcompletate la sediul LPF, am primit 1,5 miliarde. Piţurcă a primit 80 demilioane, deşi toată lumea a văzut cum s-a jignit cu Iancu. LPF nu judecă cuaceeaşi unitate de măsură, oamenii de acolo sunt foarte subiectivi”, a spus Mititelu pentru Puterea în urmă cu o săptămână, înainte să afle dea doua amendă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-10-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image