2016-10-21 00:55

SPORT


Duckadam: Jucătorii au venit la Steaua pentru bani

 |  13:39
Duckadam: Jucătorii au venit la Steaua pentru bani

Nu mai e nici o surpriză că Steaua a ieşit din Cupa României. În ultimii 13 ani, roş-albaştrii nu au câştigat trofeul decât o singură dată. Surpriză e că Steaua nu iese din pumni. De patru etape echipa nu mai înscrie, iar rezultatele ruşinoase continuă. Ultimul? 0-2 în Cupă cu Poli. Încă rezistă scaunul lui Ilie Stan, dar meciul din acest weekend de la Ploieşti, cu Petrolul, este decisiv pentru tehnician.

Preşedintele de onoare al Stelei, Helmuth Duckadam, s-a resemnat după meciul de la Timişoara. El îi atacă pe fotbalişti, despre care spune că au venit la Steaua doar pentru bani: “Când vezi că jucători cu experienţă nu fac nimic pe teren, nu mai e nici o scuză. Nu regăsesc nimic din spiritul de odinioară al Stelei. A fost ultima şansă, este clar că perspectivele nu sunt cele bune. Jucătorii nu înţeleg ce înseamnă Steaua. Din păcate, este un an compromis. Dacă nu se va face un plan pe doi, trei ani, vom pierde banii patronului degeaba. Avem mulţi jucători care au venit pentru bani aici”.

Chiar dacă în acest sezon Gigi Becali şi-a mai ponderat ieşirile la adresa jucătorilor şi a antrenorilor, Dumitru Dragomir îl vede principalul vinovat pentru decăderea totală a Stelei.

“Nu m-a surprins cu nimic rezultatul Stelei. La cum se comportă patronul de acolo, echipa nu are cum să facă performanţă. El iese la televizor şi ţipă să plec eu de la Ligă, dar el a distrus fotbalul românesc. El dă verdicte, în curând o să fac şi eu o pledoarie împotriva lui. Nu-l dau în judecată, dar dacă vorbeşte el, vorbesc şi eu. Eu nu am ce pierde”, a declarat Dumitru Dragomir la gsptv.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-02-10

TAGURI: Duckadam, Steaua, baniComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Producătorii de energie regenerabilă, salvați pe banii consumatorilor Aflați într-o situație financiară dificilă, producătorii de energie din surse regenerabile... 13 Oct 2016 | (4)
Cadrele medicale ameninţă cu greva generală pentru bani mai mulţi În baza zecilor de mii de semnături strânse în favoarea declansării grevei generale,... 18 Oct 2016 | (0)