2017-01-24 19:29


Duel Mayweather – Cotto, pe 5 mai

 |  15:30
Duel Mayweather – Cotto, pe 5 mai

Pugilistul american Floyd Mayweather îl va întâlni pe portoricanul Miguel Cotto pe data de 5 mai, la Las Vegas (Nevada), a anunţat miercuri promotorul boxerului, punând capăt speculaţiilor privind posibilitatea organizării unui meci cu filipinezul Manny Pacquiao la această dată.

Mayweather, neînvins în 41 de meciuri, va boxa cu Cotto pentru titlul WBA la categoria super-welter, deţinut de pugilistul portorican (36 de victorii, dintre care 29 înainte de limită, şi 2 înfrângeri).

După acest meci, Mayweather va fi încarcerat pe data de 1 iunie pentru a ispăşi o pedeapsă de trei luni de închisoare pentru violenţe domestice. Pedeapsa cu închisoarea, care ar fi trebuit să debuteze la începutul lunii ianuarie, a fost decalată de un judecător din Las Vegas pentru a-i permite americanului să-şi onoreze angajamentul contractual pe 5 mai, potrivit Agerpres.

'Miguel Cotto este un de clasă mondială care nu poate fi tratat cu superficialitate. Va fi o provocare pentru mine să boxez cu el la această categorie, dar am convingerea că îmi voi îmbogăţi colecţia de centuri mondiale pe 5 mai', a declarat 'Money' Mayweather.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-10-29

TAGURI: Duel, mayweather, cotto, box, las_vegasComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image