2017-01-20 05:46

SPORT


Duelul titanilor în finala Ligii Campionilor : Barcelona vs Manchester United

 |  15:52
Duelul titanilor în finala Ligii Campionilor  : Barcelona vs Manchester United
Barcelona şi Manchester United se vor înfrunta mâineseară, de la ora 21:45, în finala Ligii Campionilor, programată pe arenaWembley din Londra. E a doua oară în ultimii trei ani când cele două grupări seduelează în ultimul act al celei mai importante competiţii intercluburi dinlume.

Obligaţi să plece spre Anglia cu câteva zile mai devremedupă ce traficul aerian a fost perturbat de norul vulcanic, catalanii se vorprezenta în efectiv complet. Cel mai probabil, Guardiola va trimite pe teren unprim 11 format din: Valdes; Alves, Pique, Mascherano, Puyol;Xavi, Busquets, Iniesta; Pedro, Messi, Villa

Tehnicianulcatalan caută să obţină al doilea trofeu al Ligii în faţa diavolilor roşii,după ce în 2009, Barcelona s-a impus cu 2-0 pe Stadio Olimpico din Roma. Nu maipuţin de 7 dintre învingătorii de atunci vor fi şi azi pe teren.

Guardiolaare amintiri plăcute de pe Wembley deoarece în 1992, pe când avea doar 21 deani, cucerea Cupa Campionilor Europeni în tricoul blau-grana, scor 1-0, în faţaSampdoriei. Mai mult, mâine ar putea deveni cel mai tânăr antrenor din istoriafotbalului cu două trofee ale Ligii în palmares, urmând să îl depăşească pe LuisCarniglia, cel care în 1959, la 42 de ani, câştiga a doua finală pe bancaRealului.

Englezii lui Sir Alex Ferguson bifează a treia finală din ultimiitrei ani, însă gândul lor este doar la revanşa din 2009. Mai mult, Manchester,care a depăşit anul acesta Liverpool în topul trofeelor din Premier League, l-arputea ajuta pe Ferguson să egaleze recordul lui Bob Paisley. Asta şi la ultimulmeci al lui Van der Sar în alb-roşu, portarul de legendă urmând să se retragămâine seară.

În partida arbitrată de ungurul Viktor Kassai, legendarul managerbritanic ar putea folosi formula: Van der Sar; Fabio Da Silva,Ferdinand, Vidic, Evra; Valencia, Carrick, Giggs, Park; Rooney; Hernandez.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-03-28Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image