2019-02-20 19:42


Dumitrescu şi Mihalachi, sportivii anului 2010 ai CS Dinamo

 |  14:30
Dumitrescu şi Mihalachi, sportivii anului 2010 ai CS Dinamo

Câştigătoriia două medalii de aur la Campionatele Mondiale de kaiac-canoe, AlexandruDumitrescu şi Victor Mihalachi, au fost desemnaţi, vineri, sportivii anului2010 de Clubul Sportiv Dinamo, fiind urmaţi de halterofilul Ninel Miculescu şicanotoarea Camelia Lupaşcu.

Performanţeleobţinute de cei doi sportivi, care formează echipajul de dublu canoe alRomâniei sunt două titluri mondiale, medalie de aur şi bronz la CampionateleEuropene, precum şi trei titluri de campioni mondiali universitari.

AlexandruDumitrescu a declarat, la finalul festivităţii care a avut loc la sediulMinisterului Administraţiei şi Internelor, că speră să primească şi titlul decei mai buni sportivi români ai anului 2010. “Ne bucurăm că am fost desemnaţicei mai buni sportivi de la Dinamo, iar de acum aşteptăm şi alte premieri. Arfi cea mai mare satisfacţie pentru noi dacă vom fi desemnaţi şi cei mai bunisportivi ai României. A fost o onoare să fim premiaţi de domnul ministru”, aspus Dumitrescu.

Înclasamentul întocmit de CS Dinamo, Dumitrescu şi Mihalachi au fost urmaţi dehalterofilul Ninel Miculescu, câştigător a două medalii la CM (argint şibronz), şi campion european. Pe locul al treilea s-a situat canotoarea CameliaLupaşcu, dublă campioană europeană, la dublu rame şi 8+1, şi medaliată cu bronzla CM, la proba de 8+1. Premiul pentru cea mai bună echipă dinamovistă a fostoferit formaţiei de volei masculin, care a cucerit în acest an CupaRomâniei. Distincţia de cel mai bunantrenor al anului a fost oferită de această dată pentru trei tehnicieni:Florin Popescu (kaiac-canoe), Mircea Roman (canotaj) şi Mihai Covaliu (scrimă).

PreşedinteleCS Dinamo, Elisabeta Lipă, a declarat că, în ciuda problemelor financiare,clubul său are puterea să ţină sportivi de valoare: “Cusiguranţă că Dinamo are resurse pentru sportivi de nivel mondial, pentru căacest club este un etalon şi duce pste 60 la sută din sportul românesc. Cusiguranţă că nimeni nu-şi permite să nu-i susţină şi să nu fie alături desportivii dinamovişti”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-03-19
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


DETECTIV
17 Dec 2010

NIMENI NU VORBESTE DE SPORTIVII DIN ARTE MARTIALE DIN PERIOADA COMUNISTA CE AU FOST IMPIEDICATI SA PARTICIPE LA COMPETITII SAU SA SE ORGANIZEZE IN FEDERATII!...CA DESPRE DESPAGUBIRI DUMNEZEU CU MILA!...
Random imageUltimele stiri
loading...