2018-12-17 12:42


Dumitru Dragomir: Am avut oferte cu oportunităţi financiare formidabile, dar am ales să vin la FC Voluntari fără salariu

 |  14:30
Dumitru Dragomir: Am avut oferte cu oportunităţi financiare formidabile, dar am ales să vin la FC Voluntari fără salariu

Dumitru Dragomir a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că şase cluburi i-au făcut oferte cu nişte oprtunităţi financiare „formidabile”, dar el a ales să preia funcția de președinte de onoare la FC Voluntari fără salariu.

"Șase cluburi mi-au făcut propuneri în ultimii doi ani, cu niște oportunități financiare formidabile, dar eu am venit aici, la Voluntari, fără bani. Și la LPF am stat 18 ani fără bani, iar când mi-au fixat și mie un salariu extraordinar de mare m-au lăsat puțin și m-au dat afară. Sper să nu fie și aici la fel. Deci nu o să primesc nimic, dar vreau să demonstrez că aș merita ceva substanțial. Dânșii au fost generoși, dar le-am zis să mă pună la încercare mai întâi. Sunt probe. Sunt un animal de curse, dacă nu câștig câteva curse, atunci domnul primar își alege alt armăsar, alt cal", a precizat Dumitru Dragomir, potrivit Agerpres.

Acesta a mai spus că singurul șef căruia îi va raporta activitatea la club este primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele.

"Am acceptat această funcție pentru realizările pe care le-a făcut domnul primar aici. Mi-am dat seama că este o treabă serioasă când am văzut toate sălile de sport, terenurile și toate celelalte de aici. Modul de organizare al clubului se încadrează perfect în legislația actuală. Este clubul comunității și eu voi avea de raportat unui singur om, domnului primar. Am acceptat și pentru că eu o să coordonez tot. Dacă va merge prost vina va fi a mea și nu voi raporta succesele sau insuccesele decât domnului primar, să fie clar. Eu nu mă consult cu nimeni în afara primarului. El este singurul meu șef aici. Nu am alți șefi, altfel nu veneam. L-am amânat pe domnul primar pentru că eu am fost sub control judiciar până în decembrie. Înainte de Crăciun mi s-a ridicat controlul judiciar și nu mai aveam nicio scuză în fața dânsului. Deci de asta am refuzat până acum, nu pentru că aș fi cerut eu cine știe ce", a explicat Dumitru Dragomir.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-22

TAGURI: dumitru dragomir, oferta, oportunitate, financiara, formidabil, vine, voluntari, fara, salariu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...