2017-01-24 01:00


Dumitru Dragomir, speriat de patroni cu Adunarea Generală

 |  20:29
Dumitru Dragomir, speriat de patroni cu Adunarea Generală

Gigi Becali s-a întâlnit marţi cu trei şefi de cluburi, iar ieri, Vasile Şiman a anunţat că are deja o treime dintre semnăturile preşedinţilor din Liga 1 pentru a convoca Adunarea Generală a LPF. Motivul oficial este comisionul drepturilor tv, dar se pare că aceştia pregătesc un puci pentru demiterea lui Dumitru Dragomir.

Întâlnirea secretă pe care patronul Stelei a organizat-o la palatul său de pe Aleea Alexandru a fost dată în vileag chiar de unul dintre cei trei reprezentanţi ai cluburilor prezente. Acesta ar fi luat imediat legătura cu Dragomir. “Am aflat totul, nu are nici o şansă. Omul ăsta aberează”,s-a lăudat şeful LPF. Între timp, Vasile Şiman i-a transmis acestuia că are deja şase semnături, exact cele necesare pentru convocarea Adunării. “E clar că se va ajunge. Este voinţa cluburilor,afirmă oficialul Sportului, precizând că este vorba despre o nouă discuţie legată de drepturile tv.

"Este vorba de suma totală care a fost împărţită. Există diferenţe între suma reală şi suma propusă în Adunarea Generală, ca procent şi ca sumă”,a adăugat acesta. Neoficial, cei şase vor să obţină şi majoritate pentru a-l demite pe Dumitru Dragomir. “Eu l-aş da afară şi mâine, dar acum nu am cu cine”,s-a plâns Becali.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-07-29



Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


BECALI
27 Iul 2011

Pa ei pe mama lor.
Random image