2019-01-22 00:15


După Halep, şi Monica Niculescu a spus PAS turneului de la Bucureşti

 |  11:33
După Halep, şi Monica Niculescu a spus PAS turneului de la Bucureşti

Monica Niculescu, numărul 56 mondial, s-a retras de la turneul Bucharest Open, care are loc în aceste zile de Arenele BNR din Capitală. Monica a cedat categoric acum câteva zile finala de dublu de la Wimbledon, iar oboseala pare a-şi fi spus cuvântul. Asta deşi, motivul invocat de sportiva noastră este legat de durerile abdominale.

"Monica Niculescu, finalista în proba de dublu a turneului de Grand Slam de la Wimbledon, a luat decizia de a se retrage de la turneul de la București, din cauza unei accidentări la abdomen", informează site-ul oficial al turneului de la București.

Niculescu, cap de serie numărul 4, trebuia să o întâlnească în primul tur pe olandeza Quirine Lemoine. În urma retragerii, locul Monicăi Niculescu de pe tabloul principal va fi luat de belgianca Elise Mertens, aceasta urmând să joace în primul tur cu Quirine Lemoine.

La ediția de anul trecut a turneului de la București, jucătoarea română Monica Niculescu a ajuns până în optimile de finală, fiind eliminată de slovena Polona Hercog, în două seturi, 6-4, 6-3.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-07-17

TAGURI: bucharest open, monica niculescu, retragere, tenis
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriloading...