2016-12-08 00:30

SPORT


După trei zile de tensiune, apele s-au liniştit în tabăra campioanei. Dorinel Munteanu rămâne la Oţelul până în 2013

 |  14:45
După trei zile de tensiune, apele s-au liniştit în tabăra campioanei. Dorinel Munteanu rămâne la Oţelul până în 2013
Dorinel Munteanu a acceptat, în cele din urmă, ofertaconducerii Oţelului pentru a-şi prelungi contractul şi va rămâne la malulDunării până la sfârşitul sezonului 2012-2013.

Trei zile au durat negocierile dintre cele două părţi,iar Marius Stan chiar i-a dat un ultimatum tehnicianului privind nouaînţelegere. „48 de ore sau găsim pealtcineva”, spunea oficialul luni seară, supărat că Dorinel a vrut sădiscute prin intermediul unei firme de impresariat din Germania.

Mirajul Ligii Campionilor i-a schimbat instantopinia „Neamţului”, care a renunţat lapretenţiile financiare şi l-a anunţat pe directorul general că îşi dă acordulîn cazul ofertei propuse. 180.000 de euro pentru fiecare din următoarele douăsezoane. „Vom semna prelungireaînţelegerii actuale. Munca de doi ani depusă la Galaţi trebuie dusă mai departe,şi abia aştept să începem pregătirea de vară”, a spus recordmanul deselecţii la echipa naţională.

În Liga Campionilor pe National Arena

Cum şansele ca arena Dunărea să fie renovată sunt nule,iar stadionul din Piatra Neamţ nu îndeplineşte toate criteriile cerute de UEFA,Oţelul va juca în grupele Liga Campionilor pe National Arena. Alte varianteerau Steaua şi „Dr. Constantin Rădulescu“ din Cluj, singurele omologate dinRomânia pentru această fază a competiţiei. E posibil ca formaţia moldavă chiarsă inaugureze stadionul de 55.000 de locuri pe 18 iulie cu ocazia SupercupeiRomâniei, pe care o va disputa împotriva Stelei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-05-13Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image