2019-02-21 07:51


E clar, perechea Tecău – Rojer nu mai funcţionează

 |  09:17
E clar, perechea Tecău – Rojer nu mai funcţionează
Florentin Dincă

În a doua jumătate a anului trecut au început să scârţâie serios lucrurile n perechea Tecău – Rojer. Altădată un cuplu de temut, câştigători la Turneul Campionilor, la Wimbledon, acum cei doi acum sunt de nerecunoscut. E semnul cel mai clar că în viaţa profesională a celor doi ar trebui să intervină o schimbare, care se traduce prin a schimba partenerii. Şi asta cât mai repede, pentru că eşecurile au venit în ultimul timp pe bandă rulantă.

Ultima înfrângere, şi aceasta prematură, a venit joi dimineaţă. Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer, cap de serie numărul 4, a ratat calificarea în semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de la Sydney (Australia), dotat cu premii în valoare totală de 495.630 de dolari.

Cuplul româno-olandez a fost învins de perechea batavă Wesley Koolhof/Matwe Middelkoop cu 6-7 (4), 6-2, 9-11. Tecău și Rojer au cedat după o oră și 36 de minute, și vor primi un cec de 3.860 dolari și 45 de puncte ATP.

Tecău a jucat două finale la Sydney în carieră, în 2013 (alături de belarusul Max Mirnîi) și 2015 (alături de Rojer), iar Florin Mergea a jucat finala anul trecut (alături de Rohan Bopanna).

Nici lui Florin Mergea nu îi merg lucrurile mai bine. Perechea formată din tenismanul român și britanicul Dominic Inglot a fost întrecută de cuplul Jonathan Erlich (Israel)/Scott Lipsky (SUA), cu 6-3, 7-6 (6) în sferturile de finală ale probei de dublu din cadrul turneului ATP de la Auckland (Noua Zeelandă), dotat cu premii totale de 450.110 dolari. Mergea și Inglot au jucat finala de dublu a turneului de la Auckland în 2015.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-01-12

TAGURI: horia tecau, jean-julien rojer, sydney
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...