2018-12-15 13:28


E oficial! Selecţionerul va fi demis dacă nu batem Bosnia în iunie. Răzvan Lucescu, lăsat să îşi frângă singur gâtul

 |  16:51
E oficial! Selecţionerul va fi demis dacă nu batem Bosnia în iunie. Răzvan Lucescu, lăsat să îşi frângă singur gâtul

Comitetul Executiv al FRF l-a reconfirmat pe Răzvan Lucescu în funcţia deselecţioner până în luna iunie. Puciul de care vorbeau şefii din Liga 1 nu amai avut loc şi nici măcar cel mai aprig contestatar, Cristi Borcea, nu s-aprezentat.

Zvonurile că fostul portar va fi forţat să renunţe lapost au fost spulberate ieri la şedinţa FRF. Deşi Mircea Sandu şi alţi 2 membriau pus în discuţie demiterea selecţionerului, însă, susţinut de Ionuţ Lupescuşi alţi 9 membri, acesta nici nu a apărut în faţa Comitetului, preferând să-ltrimită pe secundul Dan Apolzan. În locul unei explicaţii pentru rezultateledeplorabile, Lucescu jr a preferat să urmărească pe viu meciul FC Barcelona -Şahtior.

Concluzia şedinţei? Răzvan Lucescu vacontinua pe banca tehnică a naţionalei tricolore cel puţin până la meciul cuBosnia din luna iunie, unde un eşec ar pune capăt definitiv şanselor decalificare la EURO 2012. Preşedintele FRF a anunţat imediat după şedinţă că dinpunctul său de vedere trebuia demis încă de la eşecul cu bosniacii din martieca urmare a jocului foarte prost, fără perspective.

“Suntlucruri care mi-au dat un rezultat. Din punctul meu de vedere ar fi trebuit săîncetăm relaţiile de muncă cu Răzvan! Orice antrenor avem, nu trebuie să maiavem obiective fanteziste. Obiectivul e CE din 2016. Bineînţeles că ne gândimşi la intermediarul CM din 2014. Nu am nici o satisfacţie. Nu văd nici un jocfrumos al naţionalei”, a atacat Sandu. Acesta a precizat şi când se va încheia mandatul celuimai slab selecţioner din istorie: Până când nu mai avemşanse la EURO 2012!”.

Sandu a prezentat lista rezervelor

Mircea Sandunu s-a ferit să discute despre posibilii înlocuitori ai lui Răzvan Lucescu. Înprim plan este fostul antrenor al Stelei, Cosmin Olăroiu, care momentancolaborează cu echipe din Arabia Saudită. “Poate fi un selecţioner bun. Etânăr, are rezultate importante. A dus Steaua în semifinalele Cupei UEFA”, a precizat Sandu. Dorinel încă nu, Dan Petrescu are contract. Piţurcă s-a dovedit că ebun, avem deja experienţă cu el”, a adăugat şeful FRF. Dumitru Dragomir aprecizat că e posibil să fie o surpriză: E posibil să nu fie nici Olăroiu, nici Piţurcă. E posibil să fiţisurprinşi de noul antrenor”. Oameni din lumea fotbalului vorbesc şi despreMircea Rednic, momentan la Khazar Lankaran, în Azerbaidjan, dar care în vară vafi liber de contract.

Deja se ştie varianta de rezervă

Dacă Româniava pierde împotriva Bosniei, Lucescu va fi automat demis, iar la cârmanaţionalei va fi instalat un nou antrenor care să conducă echipa în turneul dinAmerica de Sud, programat în săptămâna imediat următoare. Noi i-am spus să nu spună nimicclar, dar va fi o variantă de rezervă. Imediat după Bosnia, vom avea un numenou, care să meargă cu echipa pentru meciurile amicale cu Brazilia şi cu Columbia.Dacă bate, bem şi o şampanie, dacă nu, va pleca el singur. Sunt convins. Şi laegal pleacă”, a explicat Dragomir.

Noul selecţioner menajat?

Conform unorsurse, actualul tehnician va fi demis oricum de la prima reprezentativă, însămembrii CEX au argumentat faptul că şi în cazul unei demiteri, noul selecţionerar avea parte de un debut de foc şi nu vor să rişte ca acesta să înceapă custângul. Degeaba punem un nou selecţioner. Nu va avea nici o acţiune până la meciul cu Bosnia. Apoi, se va luadecizia”, au afirmat oficialii FRF.

Situaţia din clasament:

Franţa 12p (5 meciuri) Belarus 8p (5) Albania 8p (5) Bosnia 7p (4) România 5p (5) Luxemburg 1p (6)

Meciurileurmătoare: România - Bosnia (3 iunie), Belarus - Franţa (3 iunie)


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-06-08
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
loading...