2017-01-17 19:48

SPORT


E sigur: Vlad Munteanu la Dinamo până în vară

 |  14:18
E sigur: Vlad Munteanu la Dinamo până în vară

După ce a pierdut nu mai puţin de 11 jucători în aceastăiarnă, Dinamo a făcut primul

Mijlocaşul care s-a pregătit la începutul anului subcomanda lui Andone şi-a reziliat zilele trecute înţelegerea cu formaţia germanăşi va juca până în vară în Ştefan cel Mare. "Cred foarte mult înmaturitatea sportivă a lui Vlad Munteanu. Am ajuns la un acord cu un obiectivclar, pe care Vlad Munteanu l-a acceptat ca un profesionist desăvârşit:performanţă la Dinamo”, a spus preşedintele Nicolae Badea pentru site-uloficial al clubului.

Noul jucător al „câinilor” va ajunge în aceastădupă-amiază în cantonamentul lui Dinamo din Antalya şi va fi prezentat cuocazia unei conferinţe de presă programată la ora 16.30.

Munteanu, care a împlinit 30 de ani pe 16 ianuarie, a maievoluat în tricoul roş-alb între 2000 şi 2006, iar de atunci a mai trecut pe laEnergie Cottbus, VfL Wolfsburg, Auxerre, Arminia Biefeld şi FSV Frankfurt.

În această iarnă, Dinamo i-a cedat pe Juan Garat, EliasBazzi, Ousmane N’Doye, Adrian Cristea, Florin Bratu, Laurenţiu Rus, Nicolae Muşat, Adrian Scarlatache, Andrei Cristea, Nino Pekaric şiMarius Niculae.

Foto: fcdinamo.ro


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-05-15Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image