2019-05-19 16:52


Edi Iordănescu și contul deschis la o casă de PARIURI

 |  15:04
Edi Iordănescu și contul deschis la o casă de PARIURI

Fostul antrenor de la Pandurii, Astra și CFR Cluj, Edi Iordănescu a recunoscut că în urmă cu mai mulți ani, până să intre în fenomenul fotbalistic zice el, că a avut un cont deschis la o casă de pariuri unde a pariat live pe meciurile de la o competiție la care a participat și naționala României.

S-ar fi întâmplat în vara lui 2008, la Campionatul European din Elveţia şi Austria, unde a luat parte și naționala tricoloră. Atunci, spune Edi, acesta şi-a deschis un cont la o casă de pariuri online şi a depus aproximativ 500 de euro. Până la sfârşitul competiţiei suma a crescut considerabil, iar acesta a retras aproape 5000 de euro. Iordănescu spune că şi-a închis contul şi conştientizează cât de periculoasă poate fi această activitate pentru cei implicaţi în fenomen.

"Se întâmpla într-un moment în care era în vogă practica pariurilor sportive. Mi-am creat un cont la pariuri la vremea respectivă. Nu eram în activitate, deci nu pot fi acuzat. Nu sunt genul care să aibă atracţie către aşa ceva. Era  Campionatul European din 2008, din Elveţia şi Austria.Mă uitam cu atenţie foarte mare la toate jocurile şi mi-a venit această idee, să pun o anumită sumă de bani. Hai să fiu concret, că n-am de ce să mă feresc. Am pus echivalentul a 500 de euro şi să folosesc această sumă pe toată durata competiţiei. Am pariat numai live, toate jocurile. Începeam să pariez din minutul 10-15.Am transformat suma de 500 de euro în 4-5000 de euro, până în 5000 de euro, până la finalul competiţiei. Am câştigat un procent foarte mare din pariurile puse, dovadă că am şi ajuns la suma asta. A fost încă un impuls că înţeleg fenomenul, că înţeleg fotbalul, că pot să anticipez anumite lucuri.Ulterior am închis şi contul, n-am mai avut niciun interes pentru aşa ceva. Cred că pairurile fac foarte mult rău şi mulţi jucători care nu reuşesc să ajungă la un anumit nivel şi au dificultăţi financiare văd în asta un mod prin care să compenseze aceste minusuri. Ulterior ajung să conştientizeze gravitatea şi chiar regretă", a declarat Edi Iordănescu la GSP Live.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-04

TAGURI: edi iordanescu, cont deschis, casa pariuri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri